Tilburg Ten Miles

In het eerste weekend van september vindt de 32e editie van de CZ Tilburg Ten Miles plaats. Zaterdag 31 augustus is de CZ TTM wandeltocht, op zondag 1 september is het hoogtepunt van het sportieve weekend. Met loopjes voor groot en klein en natuurlijk de 10 km en de 10 Engelse mijlen.

Tilburg Ten Miles

De CZ Tilburg Ten Miles is een wegwedstrijd en trimloop in en rondom het centrum van Tilburg. Kenmerkend voor het evenement is topsport door een nationaal en internationaal topveld, breedtesport met duizenden recreanten en een fantastische sfeer door tientallen orkestjes en aanmoedigingen van tienduizenden toeschouwers.

De elementen top, massa en sfeer komen bij de CZ Tilburg Ten Miles op unieke wijze samen. Traditiegetrouw vindt het evenement plaats op de eerste zondag in september. Het is de opening van het najaarsseizoen op de weg in Nederland. 

Het evenement is begonnen als een trimloop en later regionale wedstrijd in het buitengebied De Moerenburg ten oosten van Tilburg. In 1992 werd de eerste stap naar een internationaal evenement gezet. In 1993 verhuisde het evenement naar het centrum. Men koos toen voor een internationale wegwedstrijd voor mannen (10 EM) en vrouwen (10 km). Daarnaast waren beide afstanden ook toegankelijk voor recreatieve lopers. Vanaf dat moment was ook de Businessrun onderdeel van het evenement en waren er evenementen voor jongeren.

Datum en tijd
Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september

Programma
Klik hier voor het programma 

Kosten
Klik hier voor de tarieven

Locatie
Tilburg

Meer info/aanmelden
Vanaf maart kun je je inschrijven op de website van Tilburg Ten Miles