2 juni: Festival Innovatie Creativiteit

In West-Brabant gebeurt veel. Mensen vol energie, ondernemersdrang, vernieuwers en verbinders. Juist die brengen we samen om elkaar te ontmoeten én te inspireren.

FCI Festival2

Nieuwe inzichten en nieuwe verbindingen vormen de brandstof voor het programma van het Festival voor Innovatie en Creativiteit (FIC).

Vat vlam door de komst van presentator Leon van der Zanden. Pak de muzikale vonk van Erwin Steijlen en DJ Nikki Nice. Ga ook de diepte in met Kaj Morel over de betekeniseconomie en de wereld van de kunsten met Verily Klaassen.

Beleef en ervaar West-Brabantse innovatie in de praktijk, aan de hand van thema’s als digitalisering, robotisering, circulair ondernemen en creativiteit. Maak tijdens de West-Brabant Summit kennis met vlammende initiatieven; brandstof voor een sterk West-Brabant. En er is nog veel meer vuur: rondleiding op de campus,  de buitenexpo rond visuele poëzie, sprekers, workshops en netwerkmomenten met o.a. foodtrucks en entertainers. Dat is FIC.

Genoeg ingrediënten vanaf 14.00 uur tot de klok van 20.00 uur. Slechts een aantal programmaonderdelen zijn op uitnodiging. De toegang is gratis. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Je bent van harte welkom! Tot FIC.

Lees alles over FIC