Webinar Subsidiefocus: Subsidiekansen voor een circulaire economie

Onder druk van de overheid en door hogere eisen van afnemers en consumenten, worden de CO2-uitstoot en het grondstoffengebruik steeds belangrijkere criteria voor producten. Om te kunnen voldoen aan deze eisen, nemen steeds meer bedrijven CO2-reductie en circulaire economie integraal op in hun bedrijfsstrategie.

ABAB Webinar

In het gratis webinar 'Subsidiekansen voor een circulaire economie' vertelt consultant innovatie Boudewijn Zuijderhoudt hoe je deze omslag kunt financieren. Hij laat aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk zien hoe je met subsidies de stap kunt maken van idee naar financieel haalbaar projectplan. 

Zijn CO2-reductie en circulaire economie nog geen integraal onderdeel van je bedrijfsstrategie? Volgens Boudewijn is dit het uitgelezen moment om in actie te komen. Of je project nu in de haalbaarheids-, ontwikkelings- of investeringsfase zit: in al deze fases zijn er subsidiekansen. Welke subsidiekansen er voor jou zijn? Daar kom je achter tijdens dit webinar.

Webinar kijken waar je wilt
SubsidieFocus, onderdeel van ABAB, biedt je deze presentatie aan in de vorm van een webinar. Je kunt het op kantoor, thuis of ergens anders via je computer of tablet bekijken. Ook kun je via de chat vragen stellen.

Datum en tijd
Maandag 3 februari om 16.00 uur.

Achteraf bekijken
Kun je 3 februari niet, maar heb je wel interesse in het webinar? Meld je dan toch aan. Met je inloggegevens kun je het webinar namelijk ook achteraf bekijken.

Kosten
Deelname is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.