FME Kennismakingssessie van The People Group en Red Geographics

Tijdens deze online introductie laten The People Group en Red Geographics je kennismaken met FME, de softwaretool waarmee je data op meer dan 450 manieren kunt transformeren. Je krijgt in 1,5 uur een goede indruk van de mogelijkheden door middel van het delen van customer stories en enkele basisprincipes.

FME

Deze kennismaking is voor iedereen die meer uit zijn data wil halen of graag wat meer over FME te weten wil komen. The People Group en Red Geographics zijn ervan overtuigd dat data pas echt waarde heeft, wanneer het optimaal gebruikt kan worden. Met oneindige mogelijkheden kun je met FME precies uit je data halen wat je nodig hebt en alles samenvoegen tot een overzichtelijk bestand. Deze mogelijkheden maken FME ook complex. Vandaar deze introductie om jou te helpen bepalen of het iets voor jou kan zijn.

Deze FME kennismakingssessie is ook relevant wanneer er binnen jouw organisatie FME beschikbaar is, maar dit niet binnen jouw takenpakket valt. Stel je voor hoe handig het zou zijn wanneer je jezelf bewust bent van de FME mogelijkheden? Het geeft jou inzicht om meer waarde uit data te halen, betere analyses te maken en/of zelfs om nieuwe data te produceren. Misschien kun je het ook erg goed voor je eigen werkzaamheden gebruiken. Het geeft jou en je collega's het inzicht om concrete data op te vragen en te verwerken in bestanden die voor jou leesbaar en verwerkbaar zijn.

Data is pas waardevol als er daadwerkelijk iets mee gedaan wordt. Organisaties spenderen veel geld om data te verzamelen, terwijl die data pas waarde heeft als er ook iets mee gedaan wordt. Leer hoe je met de juiste tools meer waarde uit je data haalt. Tijdens deze FME introductie zie je hoe je honderden bronnen kunt verbinden en transformeren, zodat je enkel de relevante data overhoudt. Aan het eind van deze intro training heb je een realistische indruk van de mogelijkheden die FME biedt.

Waarom organisaties FME gebruiken
FME zorgt ervoor dat je je data kunt bekijken en inspecteren tijdens elke stap van het proces. Dit kan zowel in tabelvorm als 2D én 3D. Zo heb je in één oogopslag een duidelijk beeld van je data. Naast het visueel programmeren van je workspaces, maakt deze mogelijkheid FME erg populair bij geo-professionals. Niet alleen voor geo-professionals is FME interessant. Voor iedereen die met data werkt, biedt FME oplossingen. Het maakt namelijk niet uit in welk formaat je data zit, FME helpt je om alles uit je data te halen. Of je nu werkt met Microsoft Office, PDF, HTML, textfiles, Access of welk ander formaat dan ook.

Datum en tijd
Dinsdag 3 november van 13.30 tot 15.00 uur.

Kosten
Deelname is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.