Technology for Automotive 2022

Technology for Automotive is dé ontmoetingsplek voor de innovative automotive industrie. Bedrijven die werkzaam zijn in de productie van onderdelen voor automobielen komen samen op 3 november 2022.

Technology -for -Automotive -editie -2021-min2

echnology for Automotive is dé ontmoetingsplek voor de innovative automotive industrie. Bedrijven die werkzaam zijn in de productie van onderdelen voor automobielen komen samen op 3 november 2022. Dankzij de vele mogelijkheden en ontwikkelingen in de automotive industrie rollen er dan ook dagelijks wereldwijd een veelzijdigheid aan auto’s met de nieuwste technische snufjes van de productieband. Deze vakbeurs voor de wordt georganiseerd door Mikrocentrum en RAI Automotive Industry NL.

Ontmoet in een korte tijd belangrijke spelers uit de automotive industrie en ontdek de laatste ontwikkelingen en businesskansen

De ontwikkelingen op het gebied van hybride en elektrische voertuigen en geavanceerde bestuurdersondersteuningssystemen lopen in een rap tempo op. Hybride en elektrische voertuigen vormen een van de meest innovatieve en baanbrekende sectoren van autotechnologie. Ontdek wat aspecten zoals de uitputting van fossiele brandstoffen, de wereldwijde klimaatverandering en zelfrijdende auto’s betekent voor de automotive industrie én de maatschappij.

Lees meer over Technology for Automotive in Veldhoven