Elkaarontmoeten.nl organiseert zeilweekend voor 50+ singles

Ga een relaxed weekend zeilen en ontmoet gelijkgestemde 50plus singles. Dit alles op een geheel verzorgd ‘luxe’ zeilschip, onze kok verwent je de gehele tocht met zijn liefdevol gemaakte gerechten. Dit alles op een ongedwongen, ontspannen en gezellige manier door de Nederlandse wateren, waar voldoende tijd is om elkaar te leren kennen.

Elkaarontmoeten Umbraco

Ontmoet gelijkgestemde 50plus singles tijdens een relaxed weekend zeilen rondom het IJsselmeer, de Friese wateren of de Waddeneilanden. Samen met de schipper en de andere singles hijs je de zeilen van ons luxe zeilschip en geniet je van de prachtige omgeving. Tijdens dit geheel verzorgde weekend is er voldoende tijd om te ontspannen en de andere singles te leren kennen!

Ondertussen zal onze kok je het gehele weekend liefdevol verzorgen met zijn creatieve hapjes.

Luxe en comfortabele zeilschip
Dit Zeilschip is één van de snelst varende zeilklippers van Nederland en biedt plaats aan 24 personen. Het schip is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om te genieten.
Ze is gracieus, snel, comfortabel en ‘luxe’ ingericht in een moderne en trendy lounge stijl.
Geniet samen van een kop koffie of een goed glas wijn in de fijne kuip met heerlijke rondzit of kijk naar de ondergaande zon op het middendek.

Datum
Van vrijdag 4 september t/m zondag 6 september 2020

Kosten
€ 395,- all-in

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie op de website, stuur een mail bij vragen of meld je direct aan.

Coronaproof
Het protocol rondom corona vind je hier