Coachweb organiseert inspirerend event op 4 oktober in Uden

Coachweb nodigt jou uit voor een inspirerende avond. Tijdens deze avond werp je alvast een blik in de toekomst. Wat gaat er veranderen in het bedrijfsleven en wat is de impact hiervan op jouw bedrijf? Met deze kennis loopt jouw bedrijf alvast voor op de concurrentie. Kom ook je netwerk vergroten en ontdek of jouw bedrijf future fit is.

Coachweb

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Zijn talent, het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact hiervan op ons leven en werk in de toekomst. Want, ‘Zelfs als jij niet geïnteresseerd bent in de toekomst, is de toekomst geïnteresseerd in jou.’

Met een gemiddelde score van een 9,1 behoort Ruud Veltenaar tot de best beoordeelde sprekers in de huidige markt. Tijdens het evenement van Coachweb op 4 oktober zal hij een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom wij op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. Van belang hierbij is natuurlijk wat voor effect dit in de toekomst zal hebben op ons werk en dus ook op jouw bedrijf. Kortom, een must voor leiders en ondernemers die zich op een spannende toekomst willen voorbereiden.

Datum en tijd
Donderdag 4 oktober van 18.30 tot 23.00 uur.

Kosten
Deelname is kosteloos.

Locatie
Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor dit event.