Training Reframe: Omgaan met verward gedrag

Waarom een training in het omgaan met verward gedrag? Deze training biedt hulp: door het tijdig herkennen en passend te reageren op personen met verward gedrag zorgt dat voor grip op jezelf en de situatie. De training 'Omgaan met verward gedrag' geeft je de tools en handvatten die je daarvoor nodig hebt, als (thuis) zorgprofessional, maar ook voor andere professionals met een publieke taak.

Reframe

De groep van mensen met verward gedrag is zeer divers. Het kunnen mensen zijn met verward gedrag door verschillende aandoeningen of beperkingen zoals: psychische stoornissen, dementie, mensen met een licht verstandelijke beperking maar ook alcohol en/of drugsgebruik kan verward gedrag veroorzaken.

Reframe biedt trainingen aan op basis van open inschrijving. De trainingsgroep voor de open inschrijving bestaat uit mensen die zich allemaal individueel hebben aangemeld voor de training. Je kunt ervaringen met elkaar uitwisselen en leert van de inzichten van anderen.

De opdrachten zijn praktijkgericht en de geschetste situaties zijn herkenbaar. In de training is er veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkelpunten en er wordt ook aandacht aan de specifieke uitdagingen in jouw werkveld besteed. Deze worden voorafgaand aan de training in kaart gebracht door middel van een online vragenlijst. Door middel van individuele oefeningen en groepsopdrachten op basis van het IK-WIJ-ZIJ principe leer je jezelf zekerder te voelen tijdens het contact met de klant/cliënt. Reframe leert geen kunstjes aan maar traint met je individuele kwaliteiten en kunnen, dat maakt dat je deze training ook echt praktijkgericht gaat toepassen. Het geeft je grip op de situatie, hoe spanningsvol deze ook is.

Datum en tijd
Maandag 4 november van 9.00 tot 16.30 uur.

Kosten
490 euro per persoon.

Locatie
Tilburg

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website