BOB Academy bij Renova Tilburg Di 5 April 2022

Page thumbnail

Datum Dinsdag 5 April

Waar Renova Tilburg

Adres


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding
16.15 uur - 17.00 uur
Interactief programma
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Wat is de BOB Academy?
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Over Renova
Renova Group is een hecht familiebedrijf dat in 1961 in Tilburg is gestart. Het autobedrijf groeide over de jaren uit naar o.a. de plaatsen Waalwijk en Breda. 5 april zijn we te gast in het nieuwe pand van Renova in Tilburg. We zullen met eigenaar Jan-Hein Alkemade verder ingaan op het onderwerp duurzaamheid en wat het nu echt betekent in alle facetten van je bedrijf! Tijdens de BOB Academy krijgen we een rondleiding door het nieuwe pand waar ze alle nieuwste duurzame snufjes laten zien.

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder