ElkaarOntmoeten.nl organiseert zeilweekend voor 50+ singles

Ben je 50+ en singel? Ga dan een relaxed weekend zeilen langs de Waddeneilanden en ontmoet gelijkgestemden. ElkaarOntmoeten.nl is geen vluchtige datingsite of -app. Een juiste klik ontstaat volgens hen wanneer je elkaar écht ontmoet. Daarom creëren ze gezellige activiteiten, zoals een zeiltripje naar de Wadden, waarbij je elkaar binnen een relaxte setting beter leert kennen.

Zeilschip Avontuur

Het gezelschap bestaat altijd uit een gezellige mix van actieve 50-plussers. Ervaring leert dat er vaak een juiste klik ontstaat tussen mensen van wie de paden eigenlijk niet zo snel zouden kruisen. En zit jouw match er niet bij? Dan is er geen man overboord; je hebt dan een gezellig uitje gehad en inspirerende mensen ontmoet. Dit alles op een geheel verzorgd ‘luxe’ zeilschip op een ongedwongen, ontspannen en gezellige manier door de Nederlandse wateren, waar voldoende tijd is om elkaar te leren kennen. De kok verwent je de gehele tocht met zijn liefdevol gemaakte gerechten. Samen met de schipper en de andere singles hijs je de zeilen van het luxe zeilschip en geniet je van de prachtige omgeving.

Luxe en comfortabele zeilschip
Het zeilschip is één van de snelst varende zeilklippers van Nederland en biedt plaats aan 24 personen. Het schip is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om te genieten.
Ze is gracieus, snel, comfortabel en ‘luxe’ ingericht in een moderne en trendy lounge stijl.

Datum
Het zeilweekend start op vrijdag 5 juni.

Kosten
Vanaf 349 euro (inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes).

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie op de website, stuur Mart een e-mail of bel hem even. Bekijk hier een sfeerimpressie.