Refitech op Composietbeurs JEC World Parijs 2018

Van 6 tot en met 8 maart 2018 staat Refitech op de JEC World composietbeurs in Parijs. De beurs is voor Refitech een prima platform voor hun groeiende internationale rol en ambitie.

JEC World

Refitech is te vinden bij verzamel stand Bayern Innovative | Hall 6 - R51. JEC World is de grootste composietbeurs ter wereld en bestrijkt de volledige keten van ruwe materialen en verwerking tot eindproducten. De organisatie verwacht 1.300 exposanten en 40.000 bezoekers.

Stappen op de internationale markt 

Op de beurs zal ook hun Duitse partner CG Tec aanwezig zijn, een specialist in de ontwikkeling en serie productie van pultrusie-oplossingen. In 2017 is Refitechmet CG Tec een partnerschap aangegaan. Ook deze stap verstevigt en verruimt hun groeiende rol als internationale speler. Samen met deze partner bouwt Refitech aan een Europees netwerk voor standaard composiet product oplossingen welke eenvoudig online beschikbaar moeten zijn.
 
Onze internationale groei valt verder toe te schrijven aan toenemende expertise, welwillende klanten én stevige investeringen in capaciteitsuitbreiding. Zo zijn ze een van de weinige Europese composietspecialisten die naast de productie op eigen bodem een eigen productielocatie hebben in China.