JOUW ONDERNEMERSPLAN SCHRIJVEN - Woensdag 6 maart

woensdag 6 maart 2024 van 09:00 tot 12:30 Na deze workshop heb jij alle kennis en inspiratie om jouw ondernemersplan (af) te schrijven!

Pexels -fauxels -3183197-2

Deze driedaagse workshop wordt verzorgd door Paul van Beek, Financierings- en bedrijfsoverdracht-adviseur bij Claassen Moolenbeek en partners. 

Werk jij net als veel andere ondernemers in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf? Je hebt veel ideeën, er zijn veel kansen en mogelijkheden, maar de lijn ontbreekt. De waan van de dag overheerst en vragen die belangrijk zijn voor de toekomst blijven onbeantwoord. Tijdens deze driedaagse workshop breng je daar verandering in, je krijgt namelijk handvatten aangereikt voor een goed doordacht ondernemersplan! 

 

Bekijk hier het volledige programma. 

 

Deze workshop wordt aangeboden door ondernemersadvies van de gemeente Tilburg.

 

Voor wie? 

Heb jij behoefte aan een goed ondernemersplan om je onderneming te laten groeien, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is deze driedaagse workshop echt iets voor jou!  

 

Waar ga je mee naar huis? 

Tijdens deze driedaagse workshop ga je onder begeleiding van Paul werken aan jouw eigen ondernemingsplan. Je krijgt ook de gelegenheid om de kwaliteit van je plan te toetsen aan de praktijk en collega-ondernemers.  

 

‘Winnaars hebben een plan, verliezers excuses.’ 

Deelnemer Ruud van ENTER Creative Hub: ‘Na deze workshop had ik alle handvaten om mijn businessplan concreet te maken!’

Lees hier Ruud zijn ervaring. 

 

Schrijf je nu in!