BOB Academy bij GVT Group of Logistics Di 6 April 2021

Page thumbnail

Datum Dinsdag 6 April

Waar GVT Group of Logistics

Adres Gesworenhoekseweg 4 5047 TM TILBURG
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.15 uur
Ontvangst met koffie en thee, en een kijkje in de keuken van GVT Group of Logistics
16.15 uur - 17.00 uur
Interactief inhoudelijk programma met Wil Versteijnen, directeur van GVT Group of Logistics
17.00 uur - 18.00 uur
Afsluitende borrel met hapjes en gelegenheid om te netwerken

Wat is de BOB Academy?
Met de BOB Academy brengen we, in het kader van Made in Brabant, zes keer per jaar dga’s uit branches zoals productie, industrie, hightech, logistiek en techniek (niet-zakelijke dienstverlening) bij elkaar om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Aan de BOB Academy kunnen in coronatijd maximaal 25 ondernemers deelnemen zodat we aan alle richtlijnen voldoen en een veilige situatie kunnen creëren.

Over GVT Group of Logistics
GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en biedt dankzij eigen barge terminals en eigen railterminals perfecte intermodale transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. GVT Group of Logistics levert betrouwbare, betaalbare en duurzame logistieke diensten. Door te blijven investeren in mensen en middelen zijn ze in staat een full-service dienstverlening te bieden en de functie als ketenorganisator en -regisseur op een proactieve en innovatieve manier in te vullen. Het is hun ambitie om uit te groeien tot de meest toonaangevende logistiek dienstverlener voor bedrijven die vanuit of in Nederland ketens organiseren en beheren.

Tijdens deze BOB Academy gaan we het met Wil Versteijnen, directeur van GVT Group of Logistics, en de deelnemers hebben over ondernemen in coronatijd, het optimaliseren van de keten en nog veel meer. Wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we in Brabant nog beter met elkaar samen werken?

Voor wie is deze BOB Academy?
Voor dga’s uit branches zoals productie, industrie, techniek en logistiek (niet-zakelijke dienstverlening), met minimaal 10 personeelsleden. Bij aanmelding wordt gecheckt of deelnemers aan deze voorwaarden voldoen.

Aan deze BOB Academy kan een select aantal ondernemers deelnemen. Je ontvangt voorafgaand aan de BOB Academy een overzicht met de andere deelnemers. Zodat we je niet alleen een inspirerende middag kunnen bieden, maar zeker ook een interessante netwerkgelegenheid. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, voorwaarde is dat je lid bent van Regio Business.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Arno Bakkeren, MBA
Securiskey

Rutger van Raak
VAN RAAK STAAL