Cherry Marketing Event

Cherry organiseert het Cherry Marketing Event voor ondernemers en marketeers. Een inspirerende avond voor het slim en succesvol inzetten van Google in de marketing van jouw product of dienst. Online marketing en de klant: hoe creëer je de ultieme online verleiding? Leer de fijne kneepjes van Tonny Loorbach en geniet van LAMA stand-up comedian Arie Koomen.

Cherry

‘The best marketing does not feel like marketing’ (Tom Fishburne). Hoe maak je jouw aanbod online onweerstaanbaar?  Kan dat zelfs ongemerkt? Hoe verleiden online marketeers succesvol hun leads? Wat is de juiste gedragscode daarvoor? Hoe creëer je een succesvolle Google-match tussen jou en je klant? Leer van de ervaringen van maar liefst twee TOP-gastsprekers!

Leer online verleiden
Het Cherry Marketing Event omvat een cyclus marketing gerelateerde kennisbijeenkomsten. De zakelijke sfeer ervan is informeel en inhoudelijk op een hoog niveau. Dit keer bevat het programma de inspirerende visie van twee gerenommeerde gastsprekers Tonny Loorbach en Arie Koomen op de complexiteit en de verleidingen van online marketing, aangevuld met een portie humor.

Sprekers
Beide gastsprekers zijn van nationaal niveau en hebben hun marketingsporen reeds verdiend. Tonny Loorbach houdt zich bezig met online ondernemerschap en online gedragspsychologie. Hij leert ondernemers hoe zij zich moeten bewegen in een snel veranderende online wereld waarin zij veelal door alle Google-bomen het bos niet meer zien. Het resultaat van zijn bijdrage is dat ondernemers beter gaan scoren in Google en meer leads en klanten zullen halen uit hun website bezoekers (wanneer hij over conversie en neuromarketing spreekt). Arie Koomen kennen we van zijn komische rol bij de Lama’s. Zijn reclamewerk voor Mediamarkt leverde hem de eretitel Meest Irritante BN’er op, toegekend door TROS Radar. Zijn serieuze kant komt naar voren in zijn ambassadeurschap tegen pesten op school en in zijn optredens als inspirerende spreker.

Datum en tijd
Donderdag 6 juni van 18.00 tot 21.45 uur

Programma
18.00 uur Inloop & light dinner
19.00 uur Welkom & introductie
19.05 uur Gastspreker Tonny Loorbach
20.20 uur Korte break
20.30 uur Gastspreker Arie Koomen
21.15 uur Open netwerken & afsluiting

Kosten
Deelname kost 100 euro per persoon

Locatie
Medialoods
Galvanistraat 23
3861 NJ Nijkerk

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.