Startersdag Breda in stadion NAC Breda

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met gemeente Breda, Business Coach Breda en Interpolis op donderdag 6 december een gratis startersdag in het stadion van NAC Breda.

Startersdag

Klaar voor de start? Go! Of nee, wacht! Ga op 6 december eerst nog even naar de Startersdag in Breda. Wedden dat je daar nog nieuwe ideeën opdoet, je netwerk uitbreidt en vervolgens met extra kennis op zak een betere start kunt maken? Ondernemers uit Breda en omstreken gaan die weddenschap graag met je aan. Ze komen speciaal voor jou naar de Startersdag. Om kennis te met je maken, je tips te geven en met seminars en workshops te zorgen dat jij de best mogelijke (door)start kunt maken met jouw bedrijf. Dus meld je aan en kom 6 december naar het NAC-stadion in Breda voor de perfecte aftrap van jouw bedrijf!

Waarom naar de Startersdag Breda?
Welke starter ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de startersdag in Breda zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor de startersdag!

Pre-start
• Loop je met plannen in je hoofd, maar weet je niet waar je moet beginnen?
• Ben je al bezig met het maken van een ondernemersplan, maar je loopt nog tegen allerlei vragen aan?
• Ben je op zoek naar ideeën voor het starten van je eigen bedrijf?
• Wil je meer weten over hoe je je start kunt financieren?
• de mogelijkheden om een eigen bedrijf te beginnen vanuit een WW uitkering?

– welke rechtsvorm kies je
– hoe kies ik een sterke merknaam

Startup
• Heb je je eigen bedrijf reeds ingeschreven bij de KVK en je hebt behoefte aan persoonlijke begeleiding?

– je wilt weten hoe andere ondernemers succesvol zijn gestart.
– aan welke belastingen en wettelijke verplichtingen moet ik voldoen als ondernemer?
– hoe maak ik mijzelf zichtbaar voor potentiele klanten
– wat vraag ik als uurtarief?
– tegen welke risico’s kan ik mijzelf verzekeren

Scale-up
• Ben je al enige tijd zelfstandig en wilt sneller groeien

– je wilt nieuwe producten ontwikkelen
– je bent toe aan een nieuwe marketingstrategie
– je wilt bedrijfsmiddelen aanschaffen of een kantoorruimte afnemen
– hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten betalen
– hoe behoud ik klanten

Voorprogramma toets je haalbaarheid (18:00 – 18:30 uur)
Er zijn twee sessies in het voorprogramma: één voor (pré)starters en net begonnen starters, en één voor groeiende starters en scale-up ZZP’ers. Als je je aanmeld voor dit onderdeel, zorg er dan voor dat je een kleine presentatie kunt geven over jouw product of idee. Hiervoor is geen PowerPoint presentatie nodig. Je krijgt ongeveer twee minuten de tijd om te vertellen over jouw plannen. Daarna zullen ervaren experts feedback geven op jouw plan vanuit allerlei invalshoeken. Ook andere starters pitchen in dit half uur hun idee, je kunt dus ook leren van andere ondernemers.

Programma
Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een keynote speaker halverwege, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. 

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via http://www.startersdagen.com/breda2018.