Rocks 'n Rivers 30 jaar: Open dag bij het Klim & Avonturenbos

Dit jaar viert Rocks ’n Rivers haar 30 jarig jubileum. Hiervoor hebben zij zondag 7 april een Open dag bij het Klim & Avonturenbos met GRATIS activiteiten.

Foto Persbericht Rocks 'n Rivers

Feestelijke aftrap jubileumjaar Rocks ’n Rivers


Rocks 'n Rivers viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Wat in 1994 begon vanuit een studentenhuis in Tilburg is, met vernieuwende ideeën en ontwikkelingen, uitgegroeid tot een gerenommeerde evenementen-organisatie. Werken met passie en enthousiasme kenmerken dit Brabantse bedrijf en zijn de basis voor deze mooie mijlpaal. Ze zijn momenteel actief in 5 landen, waar sportieve activiteiten georganiseerd worden voor bedrijven, scholen en particulieren. Maar er is ook een eigen Klimbos en Evenementen locatie in Goirle, groepshuizen en camping in de Ardennen en een kantoor in de bossen bij de Roovertsche Leij.
Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren, pakken we dit jaar groots uit.Wie jarig is trakteert! Gratis activiteiten op zondag 7 april.


Op zondag 7 april wordt het jubileumjaar afgetrapt in het Klim & Avonturenbos in Goirle. 
Iedereen van 2 tot 90 jaar is welkom en kan samen met ons, een heerlijke dag in de buitenlucht beleven. Zo kun je online klim- en klauter-activiteiten boeken met maar liefst 30% korting.


Maar………. wie jarig is trakteert.  Daarom kan je ook meedoen met de vele GRATIS activiteiten.
Wat dacht je van boogschieten, klimwand, kampvuur met marshmallows, speurtochten door het bos  en nestkastjes timmeren? Of ga lekker ravotten in het speelbos! Papa’s en mama’s kunnen wandelen met een natuurgids, brouwerij Nicolaas bezoeken of lekker op het terras van der Roovertsche Leij vertoeven. 


Kortom, een heerlijk begin van de lente voor het hele gezin.


Wij zijn er klaar voor, hopelijk jullie ook!


Kijk snel op de website om alle gratis activiteiten te zien : www.klimenavonturenbos.nl/nieuws
Of boek een Klim- of Klauteractiviteit met 30% korting.