BMD Advies: Webinar Gevaarlijke stoffen & Desinfectantia

BMD Advies Zuid-Nederland organiseert een webinar Gevaarlijke stoffen & Desinfectantia. Een interactieve meeting over Desinfectantia in de dagelijkse praktijk en informatie over de nieuwe SHARE module van Stoffenmanager.

BMD

In samenwerking met Koen Verbist van Cosanta gaat Steffan Griep van BMD Advies in op de realiteit van het werken met desinfectantia. In een tijd waarin hygiëne van extra groot belang is, zien we dat het toepassen van desinfecterende middelen sterk toeneemt. Mede door het advies van de overheid, in dit geval het RIVM. Bedrijven introduceren nieuwe middelen, met als doel hun werknemers te beschermen. Deze nieuwe middelen kunnen mogelijk geclassificeerd zijn als gevaarlijk voor de gezondheid. Dit houdt natuurlijk niet in dat werknemers onbeperkt en zonder de juiste maatregelen, mogen blootstaan aan deze middelen. De sprekers vertellen welke wetgeving van toepassing is, hoe je een risico beoordeling maakt met Stoffenmanager, wat je kunt doen aan beheersmaatregelen en hoe je tot een goede voorlichting en instructie komt. Hierbij zal de nieuwe SHARE module in Stoffenmanager worden gepresenteerd en toegelicht

Juist in deze bijzondere tijd, is het voor bedrijven een goede zet om kennis met betrekking tot Gevaarlijke stoffen & Desinfectantia in huis te hebben! Bijkomend voordeel is dat in deze periode van zoveel mogelijk thuiswerken een bijeenkomst/Webinar mogelijk nog beter uitkomt dan na deze periode waarin volop heropgestart en ingehaald moet worden.

Datum en tijd
7 mei van 14:00 tot 16:00.

Kosten
Deelname is kosteloos.

Locatie
Online. Je ontvangt een korte handleiding voor Microsoft Teams en het deelnemen aan de videoconferentie.

Aanmelden
Je kunt je via deze link direct aanmelden voor deze training.