BOV-Trofee Tilburg: een toekomst met historie

De Junior Kamer Hart van Brabant organiseert voor de twintigste keer de BOV-Trofee. De uitreiking vindt plaats op donderdag 7 november bij Theaters Tilburg. Het thema is dit jaar 'Een toekomst met historie'.

BOV

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Inmiddels is de BOV-Trofee voor Midden-Brabant uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van Brabant. Ieder jaar komen hier ruim 600 bezoekers op af.

Dit jaar worden bedrijven gezocht die nu (nog altijd) boven het maaiveld uitsteken door de keuzes die ze in het verleden hebben gemaakt. Dit gegeven wordt door de jury zo breed mogelijk geïnterpreteerd. Het kan dus een ommezwaai in bedrijfsvoering zijn geweest, maar ook het gestaag met je tijd meegaan. Zo lang maar blijkt dat de keuzes binnen de bedrijfsvisie er toe hebben geleid dat een bedrijf verder vooruit is gekomen.

Ledenactie Regio Business
Ben je lid van Regio Business en wil je naar de uitreiking van de BOV-Trofee op donderdag 7 november in Tilburg? We geven 10 kaarten (t.w.v. 75 euro) weg! Stuur een mailtje naar info@regio-business.nl en wie weet krijg jij een van de 10 vrijkaarten. De actie geldt voor leden van Regio-Business, 1 kaart per lidmaatschap en wie het eerst komt... Interesse maar nog geen lid? Word snel lid en maak kans!

Datum
Donderdag 7 november

Locatie
Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website