BOV Trofee Tilburg

Op 7 december is de finale van BOV Trofee Tilburg.

BOV Trofee

We hebben mooie aanmeldingen ontvangen maar er zijn 5 genomineerde bedrijven die gaan strijden om een finaleplaats voor de JKJ-Trofee 2017!

Gefeliciteerd! Op 4 september aanstaande strijden ze voor een plekje in de finale op 7 december aanstaande. De genomineerden voor het thema "Kick Start" zijn de volgende:

  • Burger Business
  • Flow.ai
  • Friandries
  • Source PT
  • Strooploos

Genomineerden 2017
De genomineerden van de JKJT 2017 zijn bekend. Zij zullen op maandagavond 4 september door middel van een pitch van een minuut, strijden om een finaleplaats:

Source PT (www.sourcepersonaltraining.nl)
Roel van Bruggenum wil met Source Personal Training 'Mensen inspireren en helpen bij het creëren van een blijvende transformatie in hun levensstijl, door middel van coaching op het gebied van (personal) training, voeding, mindset en herstel.' Onze diensten zijn gebaseerd op bijzondere persoonlijke aandacht en professionele begeleiding op het gebied van training, voeding, herstel en mindset. De waarden kwaliteit, openheid, eerlijkheid, integriteit en veiligheid staan bij Source PT centraal.

Strooploos (www.strooploos.nl)
De dames achter Full service communicatiebureau Strooploos, Puck Aerns en Priscilla Wagensveld, zijn winnaar van de JOST 2017. Beiden verliefd geworden op het communicatie vak, de boodschap achter de boodschap en de betekenis van elk specifiek woord. Niets is ons te gek, en gek zijn wij. Gek op ons vak én in ons vak. We hebben niet alleen oog, maar ook oor voor onze klanten. Het doel bepalen zij, de expertise hebben wij. Met onze karaktereigenschappen, pro-actief, ondernemend en nieuwsgierig, gaan wij iedere uitdaging aan. Doordat wij als communicatieadviseurs durven en doen, staat ons hierbij niets in de weg. Snel, to-the-point en hands-on dat is de wijze waarop wij acteren.

Burger Business (www.burgerbusiness.nl)
There’s no business like Burger Business. De perfecte hamburger is een uiterst serieuze aangelegenheid. Hij moet vers en ambachtelijk zijn, en vooral ook een flinke hap. Burger Business bezorgt de best burgers in town aan huis. Fair, fast and fresh. Now we’re talking business! Valentijn Prince gelooft in de kracht van één product. 'Onze hamburger is van rundvlees en we hebben een halal-burger van kip. We maken geen gebruik van allerlei toevoegingen, alleen peper en zout. Dit doen we omdat mensen de burger, het vlees, willen proeven.'

Friandries (www.friandries.nl)
Friandries is afgeleid van 'friandises' wat betekent: lekkernij voor bij de koffie of thee. Friandries staat voor hoge kwaliteit friandises en het gebruik van verse ingrediënten. Achter Friandries schuilt Dries Michels, gediplomeerd kok. 'Wat ik wil overbrengen is een frisse kijk op chocolade.' Na voor verschillende inspirerende chefs en restaurants gewerkt te hebben, ontdekte hij zijn liefde voor chocolade. Met passie en toewijding creëert hij iedere bonbon met de hand, waarbij hij verse ingrediënten gebruikt. Hij streeft bij ieder recept naar perfectie en is gek op onverwachte smaken en technieken.

Flow.ai (www.flow.ai)
'Wanneer een klant iets stuurt via social media of webchat op je eigen website is er geen mens nodig om antwoord gegeven, maar gebeurt dat door de chatbot. Artificial Intelligence (AI) is in staat om gewone menselijke taal te vertalen naar een bepaalde intentie van de klant en dat dan vervolgens te vertalen naar een stukje informatie of een bestelling. Het is toepasbaar op een breed gebied, bijvoorbeeld het bekijken van foto’s of het scannen van nota’s of een bepaalde flow, zoals het bestellen van een product of simpelweg lampen thuis aanzetten. Onze droom is om een platform te maken dat superschaalbaar is. Iedereen met de wens om AI binnen het bedrijf in te zetten kan dat op ons platform baseren' vertelt Gijs van de Nieuwegiessen, een van de drie oprichters van deze Nederlandse startup.