Hanos-ISPC: Wijnworkshop Bubbels in Breda

Op zaterdag 7 december organiseert Hanos-ISPC een Wijnworkshop Bubbels in Breda.

Bubbles

Vaak denken we bij een glas mousserende wijn direct aan ‘champagne’. Maar er zijn nog zoveel meer lekkere mousserende wijnen! Wist je dat veel wijnlanden hun eigen mousserende wijnen hebben? En is prosecco inmiddels populairder dan champagne? 

Je krijgt een korte inleiding over hoe mousserende wijnen gemaakt worden, wat de prijs- en de kwaliteit bepaalt. Daarna krijg je een heldere uitleg over de verschillende stijlen. Van de eenvoudige schroefdop-prosecco tot en met de Premium champagnes en alles wat daar tussen zit.

Natuurlijk wordt er deze middag ook uitgebreid geproefd! We proeven een serie verschillende mousserende wijnen en ontdekken zo dit prachtige, ambachtelijke product. En uiteraard worden bijpassende hapjes geserveerd.  

Klik op deze link om je in te schrijven.

Kosten 25,00 per persoon.

Jouw wijndocent
Ook deze wijnworkshops worden weer verzorgd door Jeroen van Mierlo, onafhankelijk wijndocent en vinoloog.  
Deze wijnworkshops worden gemiddeld met een 9 beoordeeld!