BOB Masterclass & BOB Borrel De Avenue Breda Do 8 Oktober 2020

Page thumbnail

In hartje Breda

Datum Donderdag 8 Oktober

Waar De Avenue

Adres Waterstraat 5 4811 WZ Breda
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass met Victor Bonke (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel
18.00 uur - 18.15 uur
Officiële opening
18.15 uur - 18.45 uur
BOB Talkshow (optioneel)
18.45 uur - 21.00 uur
Culinaire verrassingen
21.00 uur - 23.00 uur
Borrelen & ontmoeten

Midden in het centrum van Breda vind je een voormalige schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie: De AvenueVerwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een jaren vijftig schouwburg en restaurant. Op donderdag 8 oktober zijn we daar te gast met de BOB Borrel. Het belooft een fantastische avond te worden. De Avenue, meld je aan en beleef het nu!

BOB Masterclass van Victor Bonke: Koude acquistie: warm aanbevolen
Koude acquisitie behoort tot één van de meest lastige en meest gevreesde commerciële activiteiten van veel ondernemers. Op 8 oktober verzorgt Victor Bonke de BOB Masterclass voorafgaand aan de BOB Borrel. Aan de hand van zeven ingrediënten voor succesvolle koude acquisitie: de RATRACE, geeft hij aan waar het verschil zit tussen een volle en een lege agenda. Wat je als ondernemer moet doen en moet laten om effectiever te worden in het telefonisch benaderen van prospects.

Victor Bonke Vierkant Victor Bonke is hyperspecialist op het gebied van koude acquisitie. Hij is schrijver voor onder andere verkopersonline en van zijn boek ‘Koud Bellen: Brrr…’ 

Victor Bonke (Acquiro) weet als geen ander dat koude acquisitie voor veel ondernemers een nachtmerrie is. ‘Het belangrijkste knelpunt is de angst voor afwijzing. Je wordt nu eenmaal vaak afgewezen aan de telefoon en dat vinden veel ondernemers, op zijn zachtst gezegd, niet leuk.

Victors belofte over de Masterclass: ‘Ik wil de aanwezigen bij de masterclass in een positieve opwaartse spiraal zien te krijgen: effectievere acquisitie met meer plezier.'

BOB Talkshow
Tijdens de BOB Borrel doet een echte Brabantse topondernemer in de BOB Talkshow zijn of haar verhaal. Deze ondernemer wordt om 18.15 uur live geïnterviewd en bezongen door talkshowhost Henrike Brouwer. Wie dit is houden we nog even geheim, je kunt je wel alvast aanmelden.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert 12 keer per jaar een netwerkborrel onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van de BOB Borrels, ons online platform en ons zakenmagazine faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. Kom eenmalig vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap).

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Willem de Bruin
Regio Business

Robin Groen
Mind Your Own Biznizz

Ursula van den Bovenkamp
Anderz Gastvrij

Johan Snel
BoCari Groep

Anne-Marie Berger
Berger Executive Solutions

Nico Hamakers
ENGIE Services Zuid

Victor Bonke
ACQUIRO

Danielle van Limborgh
Sabine van der Hulst

Jasja Maaten
Yeroen BV

Dion Bartels
Bartels Consultancy

willard van der Heijden
Raidar4.Biz

Ardy Broeren
Wijnen Bouwgroep

Bas Jansen
Zuydt Werkt!

Hans van Poppel
Vanbreda Risk & Benefits

Niek Koenen
Best Supplies

Mariëlle Ploegmakers
Regio Business

Pim Koemans
Business Plaza Nederland