8-10 November: Logistica Next 2022

Logistica is al vele decennia de vakbeurs in Nederland op het gebied van material handling en intern transport. Naast een groot en volledig exposantenaanbod, heeft Logistica ook een uitgebreid programma met onder andere seminars, live demonstraties op de scala’s en informatieve tours.

Logistica -Next -2022-Vijfsterren -Logistiek

In 2022 komt Logistica met een nieuw beursconcept om de achterban te verrassen. Hiermee wordt Logistica een nog mooier netwerkevenement met plek voor nog meer innovaties en trends.

Tegelijkertijd vindt ook ICT & Logistiek plaats, het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen diensten voor de complete supply chain.

We staan als sector voor ambitieuze klimaatdoelen. Tegen 2030 moet de CO2- uitstoot in de logistiek met circa 30% zijn verminderd. Maar toekomstbestendige logistiek gaat verder dan CO2-reductie. Voor een florerende sector moeten
we ook slim leren omgaan met uitdagingen als personeelstekorten, groeiende consumentenverwachtingen, schommelingen in vraag en aanbod en verstoringen in de supply chain (door bijvoorbeeld een pandemie). En dat allemaal op een manier die de leefomgeving zo min mogelijk belast.

Innovatie, ketensamenwerking, (digitale) veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid zijn nodig voor een sector die waarde toevoegt en de klant optimaal bedient.

Op Logistica delen we kennis en ervaring en tonen we de nieuwe innovatie oplossingen die nodig zijn om logistieke processen steeds efficiënter in te richten en effectiever uit te voeren
Met welke kennis en innovaties help jij de sector vooruit?

Datum:
8-10 november 2022

Locatie:
Jaarbeurs
Utrecht

Meer informatie:
Ga voor alle informatie naar de website van Logistiek Profs.