Bijeenkomst ‘Brabant Groeit!’: voor ondernemers die willen groeien in Breda

Op donderdag 9 mei (van 16.00 tot 20.00 uur) organiseert nlgroeit samen met Lead2Deal het evenement 'Brabant Groeit!' in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

Kvk

‘Brabant Groeit!’ is er voor ambitieuze ondernemers met een omzet van meer dan één miljoen. Deelname is gratis. Brabant kent een groot aantal groeiers: 19% van de groeibedrijven uit de Top 250 Groeibedrijven 2019, die in maart is gepubliceerd, is er gevestigd. Daarmee staat deze provincie op de derde plaats in deze lijst.

Op het hoofdpodium gaat Kees de Jong in gesprek met een aantal ondernemers. Kees startte in zijn studententijd -samen met mijn compagnon Wout van der Wijk- Blauw Research. Sindsdien heeft hij veel bedrijven opgezet, geïnternationaliseerd, gekocht en verkocht. Het laatste bedrijf dat hij leidde, was actief in 26 landen en had 2.500 medewerkers.

Succesvolle groeiers
Kees spreekt nlgroeit groei-ambassadeur René Frijters over zijn groei-ervaringen. René maakte van zowel Alex Beleggingsbank als Knab een succes. Ook interviewt hij Rob Peters van Handpicked agencies. Ooit met zijn vieren begonnen, is dit bedrijf nu uitgegroeid tot een familie van zeven bedrijven, die diverse awards hebben gewonnen.

Aanmelden
Deelnemers kunnen met ondernemers en experts in gesprek aan ronde tafels om zo antwoord te krijgen op alle vragen die er leven. Er wordt afgesloten met een korte, informele borrel, waarbij gelegenheid is te netwerken. Aanmelden kan via www.nlgroeit.nl.

Over nlgroeit
Nlgroeit, een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, KVK, NLevator en NL2025, is een meerjarenprogramma dat tot doel heeft het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf te vergroten. Dat kan door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een mentor of opleiding.