BOB Academy bij CZL Tilburg Di 10 Maart 2020

Page thumbnail

Hoe bouw je de productie om van ambachtelijk naar modern industrieel?

Datum Dinsdag 10 Maart

Spreker managing director Henk Berends

Waar CZL Tilburg

Adres Boterberg 30, 5047 ST Tilburg
Routebeschrijving


Programma
15:30 uur - 15:45 uur
Ontvangst met koffie en thee
15:45 uur - 16:30 uur
Rondleiding
16:30 uur - 17:15 uur
Inhoudelijk programma
17:15 uur - 18:00 uur
Afsluitende borrel met hapjes en gelegenheid om te netwerken

De centrale thema’s van deze BOB Academy zijn mensen en innovatie: ‘Hoe bouw je de productie om van ambachtelijk naar modern industrieel’?

Over CZL
CZL is ruim 40 jaar actief in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten. Wereldwijd vertrouwen toonaangevende namen uit diverse industrieën zoals o.a. machinebouw, petrochemie, luchtvaart, hydraulica en automotive, het behandelen en repareren van hun kostbare, proceskritische onderdelen toe aan CZL Tilburg.

Insteek BOB Academy
De groei van CZL Tilburg naar ruim 100 medewerkers biedt nieuwe uitdagingen. Hoe vind je op een krappe arbeidsmarkt nieuwe medewerkers die het ambacht van oppervlaktetechniek beheersen? En hoe ga je om met het feit dat bij een ambachtelijke productie elk exemplaar uniek is, terwijl de klant wil dat elk product exact gelijk is en voldoet aan steeds hoger wordende eisen en specificaties?

Rondleiding en interactief programma
De BOB Academy start met een rondleiding door de productieomgeving van CZL. In groepen van tien krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. Vervolgens laat managing director Henk Berends in een interactieve sessie zien hoe CZL Tilburg de omschakeling naar modern industrieel aan het maken is. Uitgangspunt is hierbij om met minder vakmensen tot een kwalitatief betere productie te komen.

Voor wie is deze BOB Academy?
Voor ondernemers en directeuren uit branches zoals productie, industrie, techniek, bouw en logistiek (niet-zakelijke dienstverlening), met minimaal 10 personeelsleden.

Wat is de BOB Academy?
De BOB Academy organiseren we speciaal voor ondernemers en directeuren uit branches zoals productie, industrie, techniek, bouw en logistiek (niet-zakelijke dienstverlening), met minimaal 10 medewerkers. Het is een mogelijkheid om met gelijkgestemden in contact te komen, genietend van een hapje en een drankje. Een BOB Academy wordt altijd gekoppeld aan een specifiek thema waarbij kennisoverdracht en duurzaam netwerken centraal staan. 

Aan deze BOB Academy kan een select aantal ondernemers deelnemen. Je ontvangt voorafgaand aan de BOB Academy een overzicht met de andere deelnemers. Zodat we je niet alleen een inspirerende middag kunnen bieden, maar zeker ook een interessante netwerkgelegenheid.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Berry van Gool
Habraken

Nick Hoffmans
Burgers Verhuur

Frank Burgers
Burgers Verhuur

Jordy Mussers
Bresam-Heftrucks

Marie-José Reichardt
Ingenieursbureau Kieu

Jan Schrama
Poly Products

André den Breems
Valstar Simonis

Harrie Verel
Schadébo professioneel

Arnold de Goederen
Gain Zuidoost

Theo Hooft
SteeRED Technology

Maarten Hoogwout
World Wide Automation