Dag van de Logistiek Tilburg

Op zondag 10 juni van 11.00 tot 16.00 uur Dag van de Logistiek in Tilburg.

Dag Van De Logistiek

Maar de Dag van de Logistiek is niet alleen leerzaam en nuttig, hij is ook leuk: een pop up-event voor het hele gezin. Zelf een vrachtwagen besturen, waar kun je dat? Of een heftruck, een terminaltrekker of een autolaadkraan? En met een hijskraan kun je je tientallen meters de lucht in laten hijsen – wat een uitzicht! Quadracen kan ook, en springen natuurlijk.

Onderwijs
Onderwijsinstellingen laten zien met welke opleidingen je in de logistiek aan de slag kunt. Tientallen bedrijven uit onze regio presenteren zich met mooi, indrukwekkend materiaal en met standjes voor informatie over baanmogelijkheden bij deze cruciale groeisector in de Midden-Brabantse economie.

Logistiek Midden-Brabant
De Dag van de Logistiek wordt georganiseerd op initiatief van Logistiek Midden-Brabant, de netwerkorganisatie van de logistieke sector. De drie lokale Rabobanken in de regio (Tilburg en omstreken, De Langstraat en Hart van Brabant) zijn hoofdsponsor van het event. De Rabobank draagt graag bij aan het verwezenlijken van de ambities van Logistiek Midden-Brabant, zoals de organisatie van de Dag van de Logistiek. 

Datum en tijd
Zondag 10 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur

Locatie
Industrieterrein Vossenberg West, Asteriastraat Tilburg