Masterclass Duurzaamheid in de logistiek, in Den Bosch

Vijfsterren Logistiek organiseert op 10 oktober een masterclass Duurzaamheid in logistiek. Deze masterclass is vormgegeven op basis van de vraag van leden van de diverse logistieke platforms (in 's-Hertogenbosch, Oss en overig Noordoost Brabant) en wordt mede mogelijk gemaakt door TKI Dinalog.

TKI Masterclass

Op 8, 9 en 10 oktober 2019 vindt de 11e editie plaats van de vakbeurs Ecomobiel in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.

Datum en tijd
Donderdag 10 oktober van 10.15 tot 12.30 uur.

Programma
10.15 uur Welkom door Vijfsterren Logistiek, stuurgroeplid Michel van Dijk
10.20 uur Bart de Keuster van Van Kessel Olie - De ontwikkeling van alternatieven op fossiele brandstoffen. Hoe bereid je je hier als mkb-ondernemer op voor?
11.00 uur Bert van Mil van Urban Mobility Systems - Elektrificatie van transport-oplossingen. Waar kun je als mkb-ondernemer op inspelen?
11.40 uur Herman Wagter van Topsector Logistiek/Big Mile - Fact based data zijn onmisbaar om inzichten te krijgen in logistieke operaties, om succesvol te zijn. De innovatieve oplossingen van BigMile geven je die inzichten. Op de weg, het spoor, het water en in de lucht. Hoe kun je als mkb-ondernemer hier je voordeel mee doen?
12.20 uur Afronding Masterclass door Stuurgroeplid Michel van Dijk

Locatie
Brabanthallen
Mobiliteit Theater
Diezekade 2
5222 AK  ’s-Hertogenbosch

Aanmelden
Kijk hier voor meer informatie en/of aanmelden voor deelname.