ElkaarOntmoeten.nl organiseert Gezond ontmoeten voor 60+ singels

Ben je 60+ en singel? Ga dan op dagactiviteit Gezond ontmoeten en ontmoet gelijkgestemden. ElkaarOntmoeten.nl is geen vluchtige datingsite of -app. Een juiste klik ontstaat volgens hen wanneer je elkaar écht ontmoet. Daarom creëren ze gezellige activiteiten, zoals Gezond ontmoeten.

Gezond Ontmoeten

Wil jij op een actieve - en vooral ook ontspannen - manier andere mensen leren kennen? Geef je dan op voor Gezond ontmoeten. Binnen een informele setting ga je met gelijkgestemden een unieke en sportieve dag beleven: je breidt jouw sociale netwerk uit én werkt aan een gezonder brein & lichaam. Met natuurlijk de vaste ingrediënten van ElkaarOntmoeten: veel plezier en gezelligheid! (Dit doen we i.s.m. GezondDenBosch)

Gezond ontmoeten is een actieve, gezonde en leerzame dagactiviteit, waarin je gelijkgestemden ontmoet. Net zoals bij de zeil- en kookweekenden staat gezelligheid op nummer 1. Zweten of niet zweten, het programma is zo ingedeeld dat je dit zelf kunt bepalen. Je hoeft niet sportief te zijn aangelegd; elk niveau kan meedoen.

ElkaarOntmoeten biedt je een uitgebreid programma aan: van fitheidstesten en workshop tot borrel. Je hebt de hele dag de mogelijkheid om je om te kleden, te douchen of even op te frissen. De eerste contacten leg je al via de groeps-Whatsapp. Zo kun je eventueel carpoolafspraken maken en up-to-date informatie over de dagactiviteit ontvangen.

Datum en tijd
Dinsdag 11 februari van 11.00 tot 17.00 uur.

Programma
11:00 uur Kennismaking
11:15 uur We gooien de (lach)spieren los tijdens de ‘gymles’.
12:00 uur Hoe fit ben jij?: Fit-testen
12:45 uur (H)eerlijke en Gezonde lunch
13:30 uur Interactieve workshop van breinexpert Marc van Lokven
14:30 uur Crossboccia!
15:15 uur Uittesten Me-Mover
16:00 uur Gezonde borrel en snacks
16:15 uur Denksport – koppelquiz
17:00 uur Afsluiting

Optioneel: Bourgondisch diner

Kosten
Deelname kost 95 euro.

Locatie
Sportcentrum/Flik-Flak de Maaspoort in Den Bosch.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.