BMD Advies: Training Circulaire Economie in Tilburg

In de training Circulaire Economie word je meegenomen in de essentie van dit concept. Je krijgt middels uitleg en dialoog in beeld wat Circulaire Economie voor de langere termijn inhoudt en voor nu concreet kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

BMD

Het gedachtegoed van de Circulaire Economie kun je zien als een kans. Een kans om slim om te gaan met het schaars worden van grondstoffen, of een kans om milieubelasting om te zetten in een milieuvoordeel. Hoe kun je de basisprincipes van circulaire economie, praktisch vertalen naar jouw organisatie? ‘Being regenerative by design’, is niet voor niks het motto van de Circulaire Economie.

Spreker
In een middag word je door Sietske Dane-Smulders (AXXIA) bijgepraat over de basisprincipes en krijg je een passend advies over online leermodules die beschikbaar zijn en waar je zelfstandig in je bedrijf mee aan de slag kunt.

Datum en tijd
Donderdag 11 april van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten
De kosten voor deze training bedragen 315 euro excl. btw per deelnemer.

Locatie
BMD Advies Zuid-Nederland
Dr. Hub van Doorneweg 89
5026 RB Tilburg

Meer informatie en aanmelden
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sietske Dane-Smulders (06-13273463) een van de adviseurs bij BMD, telefoonnummer: 013-8000300. Je kunt je ook aanmelden voor deze training.