Marlies Dekkers - E-commerce versus offline

De wereld verandert continu, maar hoe speel je daar goed en tijdig op in vanuit je ondernemerschap? Ga je vol focus op offline verkoop of werkt online juist goed voor jouw bedrijf? Of ga je voor een combinatie?

I Marlies -Dekkers -©-Mark -Uyl --1000x 1230

E-commerce expert en succesvol onderneemster Marlies Dekkers deelt haar inzichten en ervaringen over de succesvolle mix van on- en offline verkoopkanalen. 

Laat je inspireren om zelf aan de slag te gaan binnen jouw strategie!

SCHRIJF JE NU IN

Ondernemen in een wereld die continu verandert!

De hedendaagse wereld draait op topsnelheid. Je krijgt alles mee op onze digitale reis, van nieuwsberichten in het buitenland tot producten en diensten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden, maar die je wel wilt hebben. Een grote kans voor jou om je aanbod te delen met de wereld en zo een grote doelgroep snel en makkelijk te bereiken via e-commerce. Massa is kassa. Maar in deze snelle tijden keert ook weer duidelijk de behoefte terug van persoonlijk contact, advies op maat en iets meer betalen voor kwaliteit en expertise. De wereld verandert continu, maar hoe speel je daar nu goed en op tijd op in vanuit je ondernemerschap?

Ervaringsdeskundige, Marlies Dekkers, te gast

E-commerce expert Marlies Dekkers, internationaal bekend lingerieontwerpster en succesvol ondernemer, vertelt over die verhouding tussen on- en offline. Marlies ontketende dertig jaar geleden een ware lingerierevolutie. Haar lingerielijnen zijn internationaal te koop en worden gedragen door bekende namen als Lady Gaga, Britney Spears en Rihanna. Het bedrijf groeide vanuit de zolderkamer naar 200 man personeel en Marlies won diverse prijzen, zoals ‘Zakenvrouw van het Jaar’, de CILA Award voor ‘Best Fashion Lingerie’ en de ‘Creator of the Year Award’. Tot de crisis intrad in 2013, waardoor een faillissement om de hoek kwam kijken. Een uur later maakte deze vastberaden ondernemer haar doorstart en zette succesvol in op (intern)nationale e-commerce met een exclusief retailbeleid.

Deze inspiratiesessie (t.w.v. €295,-) kun je kosteloos bezoeken! Heb jij een Boost Your Business code via één van onze partners ontvangen? Voer dan je code in bij je inschrijving (als je hem niet hebt, geen probleem, je bent gewoon welkom).

Programma

  • 18.30 uur – Inloop 
  • 19.00 uur – Welkom door Robin van der Helm;
  • 19.05 uur – Hoe staat de retail ervoor in 2023 door Robin van der Helm;
  • 19.20 uur – Warming up met Marlies;
  • 19.30 uur – Marlies Dekkers: E-commerce versus offline; 
  • 20:10 uur – Q&A met Marlies Dekkers;
  • 20:45 uur – Afsluitende borrel!

De cirkel van online en offline verkopen

Van dertig procent verkoop vanuit winkels naar zeventig procent online. In tijden van corona steeg die verhouding van online verkopen zelfs naar tachtig procent. Nu corona achter ons lijkt te liggen ziet Marlies weer een heel andere beweging. Het aantal winkelverkopen stijgt weer en de verhouding ligt nu op dertig – zeventig procent. En straks? Dan ziet de wereld er weer anders uit! Marlies: “Als ondernemer moet je constant blijven innoveren. De laatste jaren zag je dat e-commerce een toevlucht nam. Nu zie je juist de beweging van behoefte aan persoonlijk contact en advies. Als ondernemer moet je dit soort ontwikkelingen omarmen. Je moet durven te innoveren door flexibel, nieuwsgierig en levenslustig te zijn.”

Sleutel tot succes

Als ondernemer komt er zoveel op je af! Hoe zorg je ervoor dat je jouw (potentiële) klanten aan je bindt? Is e-commerce de sleutel tot succes? En wat moet en kun je ermee? Waar heb je rekening mee te houden? Marlies neemt je mee in haar visie, deelt haar verhaal en geeft antwoord op al je vragen.

Dagvoorzitter Robin van der Helm

De retailsector staat een groot aantal veranderingen te wachten. Het groeiende aandeel van online shoppen en de veranderende demografie kunnen van invloed zijn op de branche. Robin is de dagvoorzitter en hij geeft zijn visie op de laatste ontwikkelingen in de sector.’

Robin van der Helm is een creatieve en breed georiënteerde ondernemer/strateeg/ retailspecialist. Hij is op zoek naar de essentie van alles om zich heen. Vanuit het vermogen om mens en materie heel snel te doorgronden, ziet hij oplossingen voor problemen en kansen voor nieuwe ontwikkelingen.

Wees er snel bij! 

Ben jij een ondernemer, strateeg, marketeer of salestalent? Laat je inspireren door en leer van e-commerce koploper Marlies Dekkers.

Dit wil je niet missen! Het aantal fysieke plaatsen is beperkt. Reserveer de tijd in je agenda en meld je hieronder meteen aan. 

LOCATIE

Station88
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg
Nederland
Bezoek website