Dag van de Logistiek Tilburg

Op zondag 11 juni van 11.00 tot 16.00 uur wordt voor de 10e maal de Dag van de Logistiek gehouden op industrieterrein Vossenberg West, Asteriastraat Tilburg. Logistieke ondernemers uit Midden-Brabant laten zien wat de logistieke sector te bieden heeft op het gebied van innovatie, technologie, werkgelegenheid, scholingsmogelijkheden en ondernemerschap.

Dag Van De Logistiek

Maar de Dag van de Logistiek is niet alleen leerzaam en nuttig, hij is ook leuk: een pop up-event voor het hele gezin. Zelf een vrachtwagen besturen, waar kun je dat? Of een heftruck, een terminaltrekker of een autolaadkraan? En met een hijskraan kun je je tientallen  meters de lucht in laten hijsen – wat een uitzicht! Quadracen kan ook, en springen natuurlijk.

Onderwijs
Onderwijsinstellingen laten zien met welke opleidingen je in de logistiek aan de slag kunt. Tientallen bedrijven uit onze regio presenteren zich met mooi, indrukwekkend materiaal en met standjes voor informatie over baanmogelijkheden bij deze cruciale groeisector in de Midden-Brabantse economie.

Logistiek Midden-Brabant
De Dag van de Logistiek wordt georganiseerd op initiatief van Logistiek Midden-Brabant, de netwerkorganisatie van de logistieke sector. De drie lokale Rabobanken in de regio (Tilburg en omstreken, De Langstraat en Hart van Brabant) zijn hoofdsponsor van het event. De Rabobank draagt graag bij aan het verwezenlijken van de ambities van Logistiek Midden-Brabant, zoals de organisatie van de Dag van de Logistiek. 

Datum en tijd
Zondag 11 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur

Locatie
Industrieterrein Vossenberg West, Asteriastraat Tilburg