Festival Circolo Bizznizz Night in Tilburg

De avond voorafgaand aan de echte start van circusfestival Circolo, opent het festival haar tenten speciaal voor Zakelijk Tilburg en omgeving. De avond van donderdag 11 oktober staat dan helemaal in het teken van de Festival Circolo Bizznizz Night. Een avond om kennis te maken met een nieuw fenomeen in de stad, met opwindend hedendaags circus en met een Leijpark ondergedompeld in circussferen.

Circolo

De Bizznizz Night is een exclusieve, Brabants bedrijven-netwerkavond en wordt ondersteund door Gemeente Tilburg, Tilburg.com, BORT en Citymarketing. 

Een inspirerend platform voor professionele, zakelijke ontmoetingen en om te netwerken.

Kom netwerken tijdens het avondvullende programma. Op een bijzondere herfstavond, in een betoverend Leijpark vol gekleurde lichtjes, imposante circustenten en brandende vuurkorven. 

  • Waar een groep artiesten zich opwarmt voor een mysterieuze circusvoorstelling – het gaat zo beginnen.
  • Waar het creatieve Tilburgse cateringbedrijf Cookaholics voor jou de sterren van de hemel kookt in de sfeervolle Bistro Foodjuglers. 
  • Waar gezelschap Collectif Malunés : 'Forever, happily... ' presenteert, een grappige en intieme circustheatervoorstelling vol spectaculaire acrobatiek en muziek. 

En waar je, na de voorstelling, nog volop kunt borrelen in Brasserie Velder.

Datum en tijd
Donderdag 11 oktober

Diner & Bizznizz van 18.00 - 23:00 
Borrel & Bizznizzz van 19.30 - 23:00 

Kosten
Diner & Bizznizz: 110 euro 
Borrel & Bizznizzz: 75 euro

Meer informatie en aanmelden
Hier vind je de details en kun je nu al jouw tickets bestellen.