S.B.C. Eigenaardig Panel: Toekomst van netwerkorganisaties

Hoe kun je een waardevol netwerk opbouwen en onderhouden? Hoe ziet de toekomst van netwerkorganisaties eruit?

JRB VNONCW Bericht 3

Samen met Willem de Bruin namens Regio Business en Anne Deelen namens VNO-NCW, twee inspirerende organisaties op dit gebied, gaan we deze grote thema’s beantwoorden!

Graag ontvangen wij u op woensdag 12 april vanaf 19:30 bij Brouwerijcafé de Bossche Brouwers aan de Vaart. Het panelgesprek zal vanaf 20:00 beginnen met aansluitend een netwerkborrel.

Even voorstellen!

Studenten Businessclub Eigenaardig: S.B.C. Eigenaardig is een stichting vanuit de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Faciliteert evenementen en biedt mogelijkheden aan studenten en jonge ondernemers op het gebied van ondernemerschap. Als missie willen wij hen inspireren, motiveren en onderwijzen op het gebied van ondernemerschap.

VNO-NCW Brabant Zeeland: VNO-NCW Brabant Zeeland is een inspirerende plek voor ontmoeting, kennisoverdracht en samenwerking. Daarnaast is VNO-NCW Brabant Zeeland succesvol in belangenbehartiging en een erkend partner van stakeholders zoals provincies, gemeenten en kennisinstellingen. Met 3.000 directeuren van 1.850 bedrijven is VNO-NCW Brabant Zeeland een factor van betekenis in de regionale en landelijke economie.

Regio Business: Regio Business biedt ondernemers dé Brabantse Business Community. Met ruim 1800 bedrijven als lid mag jouw (maak)bedrijf uiteraard niet ontbreken. Regio Business gelooft in de kracht van een duurzaam netwerk en biedt een platform voor ondernemers waar ze online én offline laagdrempelig met elkaar in contact kunnen komen.

Meld u nu aan voor het Regio Business - VNO-NCW Panelgesprek! Samen met Studenten Business Club Eigenaardig en dagvoorzitters Job en Eline van Zeg maar JE. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen via onze social media kanalen en relaties.eigenaardig@gmail.com

Aanvang: 12 april 2023 om 19:30
Adres: Tramkade 29, 5211 VB ’s-Hertogenbosch
Aanmelden: https://forms.gle/BPy9qbCCRy3sp9Eo7