BOB Borrel bij Beachclub Lseven in Boxtel - Leden only! Wo 12 Juni 2024

Page thumbnail

Netwerken in de zon bij deze kleurrijke, luxe beachclub!

Datum Woensdag 12 Juni

Waar Lseven

Adres Molenwijk 2, 5282 SH Boxtel
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass - Jos Schroevers (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Welkomstdrankje BOB Borrel
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow (optioneel)
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Kleurrijk, luxe, tropisch, uniek, zomers, fancy. Een paar termen die perfect passen bij deze BOB Borrel locatie. Vorig jaar waren we hier voor het eerst en sindsdien is het een favoriet onder menig BOB Borrelaar.

Widget Foto (1) Woensdag 12 juni verwelkomt Lseven Beachclub ons weer in het zonnige Boxtel. Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar hebben we alle reden om terug te keren. Want wat is dit een heerlijke plek! In dit paradijsje tussen Eindhoven en Den Bosch kom je heerlijk in de zomerse stemming. Als het niet van de locatie is, dan is het wel van DJ en zangeres Chelsea van de Kimmenade van Chelsea Music Agency, die samen met saxofonist Saxy Mr S. een zomers feestje gaat bouwen tijdens BOB Soul. Tijdens deze BOB Borrel maak je nieuwe connecties, ontmoet je oude bekenden, geniet je van een voortreffelijke keuken én doe je inspiratie op met zowel een BOB Masterclass als een BOB Talkshow.

 

BOB Masterclass: dirigeer jouw team als toporkest
Tijdens de interactieve BOB Masterclass neemt gerenommeerd dirigent Jos Schroevers je samen met een muzikant mee in de overeenkomsten tussen dirigeren en het leiden van een team. Dirigeren draait immers om communiceren, mensen verbinden en samen naar een doel toewerken. Leer als ‘dirigent’ teams beter te coördineren, maar vooral ook te motiveren! Want hoe creëer je betrokkenheid en motivatie binnen je team? En hoe verbeter je de onderlinge communicatie? Dé masterclass om naar een harmonieuzer team met gepassioneerd samenspel toe te werken!
Widget Foto

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches. Traditiegetrouw is er ook bij deze borrel natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te connecten tijdens BOB Connect. Vanaf 20.00 uur willen we het ondernemerschap weer uitbundig vieren tijdens BOB Soul: it’s a celebration. Meld je snel aan; we hebben je er graag bij!

Leden only!
Dit evenement is enkel voor bedrijven die aangesloten zijn bij Regio Business (dé Brabantse Business Community). Bekijk hier meer informatie over het lidmaatschap.

No waste evenement
We streven naar een no waste evenement. Heb je je aangemeld, dan gaan we er in onze voorbereidingen ook vanuit dat je komt. Je kunt je natuurlijk altijd van tevoren afmelden!

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Instagram, Facebook en X. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Herbert van den Heuvel
Ictoria

Aswin Steenhof
Sports + Vitality B.V.

Olivier Ching
Advocaten Unie

Hanneke van Lier
Jobba Recruitment

Natasja Hoogterp
Natasja Hoogterp Coaching

Ilse Korsten
Claeren

Peter Emmen
Emdo Verkeersregelaars

Yara Zwaans
CLAP communicatieregie

Hedwig van den Broek
CLAP communicatieregie

Pascal van Buuren
VDH Totaal BV

Lucien Swinkels
AVIA Vollenhoven

Riccardo Cevaal
Thomas International

R Bos
Condor Recherchebureaus

Bastiaan Heijne
Formika

Chris Loos
Hedin Automotive

Bart Ghysels
Ghysels

Eric Maas
Smaak

Alexandru Dobina
Alexandru Dobinda