Netwerk Brabant: Netwerkdiner Landgoed de Rosep

Vaste prik op de Brabants Netwerkdiner-kalender: een bezoek aan Landgoed de Rosep. Voor veel van hun leden een hoogtepunt in hun netwerkagenda waar ze ieder jaar weer naar uitkijken en dat is niet zo gek.

Landgoed De Rosep

De Rosep ligt midden tussen het groen, in een oase van rust, ontspanning en natuurschoon én staat bovendien bekend om zijn gastronomische kwaliteit. Genieten in de parel van Brabant en nog in goed gezelschap ook.

Datum en tijd
Dinsdag 12 juli van 18.00 uur tot 22.00 uur

Maximale impact met het Brabants Netwerkdiner
Iedere maand organiseert Netwerk Brabant vier Brabants Netwerkdiners: één in de regio Breda, één in de regio Tilburg, één in de regio Eindhoven en één in de regio Den Bosch. Tijdens deze bijeenkomsten gaan genieten en ontmoeten hand in hand. De locatie is altijd bijzonder en het gezelschap divers, want de leden komen uit alle sectoren van ondernemend Brabant. Samen vertegenwoordigen zij een breed netwerk bij bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Diner
De avond wordt opgebouwd rondom een driegangendiner. Tijdens de eerste twee gangen is er een tafelschikking, zodat je vanzelf met verschillende ondernemers in contact komt. Bij het nagerecht ben je vrij om een goed gesprek voort te zetten of toch nog even wat nieuwe contacten te leggen. Met dit beproefde recept maken ze het zo makkelijk mogelijk om je netwerk uit te breiden.

Kosten
€ 39,50 (incl. BTW, excl. drank). Na aanmelden kun je het diner direct afrekenen via iDeal (factuur volgt per mail). Drankjes worden ter plekke betaald. Afmelden kan kosteloos tot 12.00u op de vrijdag voorafgaand aan het diner. 

Aanmelden
Aanmelden kan via de website.

Voorproeven?
De Brabants Netwerkdiners worden exclusief georganiseerd voor leden van Netwerk Brabant. Benieuwd of het lidmaatschap iets voor je is? Een keertje vrijblijvend voorproeven kan natuurlijk altijd. Schrijf je in via de aanmeldbutton en ze heten je van harte welkom. 

Locatie
Landgoed de Rosep, Oirschotsebaan 15 Oisterwijk