BOB Borrel Schouwburg Concertzaal Tilburg Do 13 Januari 2022

Page thumbnail

In samenwerking met festival Better Get Hit

Datum Donderdag 13 Januari

Waar Schouwburg, Tilburg

Adres Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 20.00 uur
BOB Connect
18.15 uur - 19.15 uur
BOB Connect Interactief
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

We luiden 2022 graag goed met je in met een BOB Nieuwjaarsborrel bij Schouwburg Concertzaal Tilburg op donderdag 13 januari. Zo kun je gelijk aan het begin van het jaar connecten met andere ondernemers uit dé Brabantse Business Community! Het leukste van alles? Deze BOB Borrel is in samenwerking met Better Get Hit, een driedaags muziekfestival. Wij mogen de avond voor de start van het festival zakelijk aftrappen met een BOB Borrel in de Studio van Schouwburg Concertzaal Tilburg! Dit betekent dat we tijdens de avond al een voorproefje krijgen en mogen genieten van alllerlei muziekstijlen (waaronder soul, jazz, r&b) die samen in één muzikale smeltkroes! Dat klinkt toch zeker als muziek in de oren? Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nieuw concept
We hebben de afgelopen corona-maanden natuurlijk niet stil gezeten en o.a. ook aan het BOB Borrel concept geschaafd. Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Over Schouwburg Concertzaal Tilburg
Gelegen in hartje Tilburg ligt de Schouwburg: een culturele ontmoetingsplek. Schouwburg Concertzaal Tilburg verbindt zich aan anderen én anderen aan elkaar door waardevolle, theatrale en muzikale ontmoetingen te creëren en te faciliteren vanuit een open, professionele en inspirerende organisatie en locatie. Kom geinspireerd thuis na een avond in deze schitterende en creatieve omgeving! 

Over Better Get Hit 
14, 15 en 16 januari vindt de 2e editie van Festival Better Get Hit plaats op verschillende locaties door Tilburg waaronder Schouwburg Concertzaal Tilburg (Theaters Tilburg)! Tijdens het festival kun je vol overgave genieten van de inspirerende mix van Soul, Funk, Blues, HipHop, Jazz, Gospel en allerlei cross-over stijlen! Tijdens de BOB Borrel mogen wij genieten van een voorproefje van dit fantastische festival; de avond zal dan ook gevuld zijn met prachtige optredens! 

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBNieuwjaarsborrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Niek Frijters
Frijters Vormgeving

Harrij Meijs
ErgonoMeijs

Boudewijn Valentijn
Techem Energy Services B.V.

Maikel van Loo
Techem Energy Services

Anita van den Broek
Anita van den Broek Persoonlijk Leiderschap

Vera Hessels
Aarts&co interieur en advies

Martin Meulendijk
Perfection Automatiseringen bv

Paul Snip
Click Corporate finance

Stefan van de Meeberg
Kuijpers Utiliteit Zuid

Louis van Stralendorff
Interselling Interim

Cindy van Hamond
PEP Business Creators & Trading

Jeroen Hellemons
Avondje Uit 013

Willem de Bruin
Regio Business

Jack Verhoeven
Verhoeven Rouwvervoer

Jeroen van Dijk
Pekago Covering Technology

Chris Wiermans
Hamers@Home Kastenbouwers

Gabie Conradi
Zorgbelang Brabant | Zeeland

Björn van Hamond
RPI Europe

Bathséba Marijnissen
Service Pack

Bas van Tilburg
Jebatil Beheer