Improvement Profs: Kennismakingsworkshop Teameffectiviteit in Terheijden

Op 13 maart organiseert Improvement Profs: Kennismakingsworkshop Teameffectiviteit in Terheijden.

Improvement 2

Herken jij dat ook? Sommige taken, samenwerkingen, contacten of overleggen zijn leuker dan andere. Van het ene krijg je energie en op andere momenten loop je soms wellicht helemaal leeg. Energiewinst en -verlies blijken meetbaar! Hoe meer energie je van iets krijgt, hoe vitaler je jezelf voelt, hoe meer plezier je hebt en hoe meer werk je kunt verzetten.

Verlies je energie dan zijn mogelijke consequenties: tijdsverspilling, stresstoename, ziekteverzuim, ontevredenheid, demotivatie, daling van productiviteit, verhoging van de kosten en daling van het resultaat. Met het Spectrumtraject zetten teams grote stappen in de verbetering van hun effectiviteit.

In deze kennismakingsworkshop meet jij jouw eigen energiebalans op één onderwerp dat voor jou relevant is. Je maakt ook kennis met de training ‘Verschil in focus: positie/prestatie/relatie. Deze wordt vaak in combinatie met het Spectrum traject ingezet.


Download hier de brochure.

In deze workshop meet je aan de hand van 1 of 2 voor jou relevante en actuele onderwerpen wat jou, met betrekking tot dit onderwerp, energie geeft en energie kost en de urgentie en mate waarin.

Tevens ontvang je een mini-training in de Communicatiestijl: Positie/Prestatie/Relatie
Hierbij ontvang je praktische handvatten om jouw communicatie optimaal af te stemmen op verschillende gesprekspartners. Geen (kleuren) typologie om mensen in hokjes te stoppen, maar context-specifiek begrijpen hoe de ander jouw taal interpreteert.

De combinatie van deze twee onderdelen, blijkt uiterst krachtig en waardevol te zijn binnen de trajecten die wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren.

Interessant voor onder andere HR Managers, schooldirecties, algemeen directeuren en afdelingsmanagers die hun medewerkers willen helpen het beste uit zichzelf te halen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Stijging van productiviteit en daling van stress en uitval.

Na afloop is er met een hapje en drankje, gelegenheid tot netwerken.

Locatie: Improvement Profs, Markstraat 29, 4844 CN in Terheijden (bij Breda)
Inloop 13.30 uur, start 14.00 uur, eind 17.00 uur en aansluitend een netwerkborrel.