Workshop De beste wensen voor 2020 - Anders Starten

In de workshop De beste wensen voor 2020 - Anders Starten van Maart Consulting heb je tijd en ruimte om je helemaal te richten op het realiseren van jouw dromen en ambities. Je geeft handen en voeten aan jouw dromen. De beste wensen voor 2020 formuleer je zelf.

Maart Consulting

Als ondernemend type en levenslange leerling ben jij je ervan bewust dat het realiseren van jouw dromen gedreven wordt door jouw ontwikkeling. Het maken van een jaarplan gaat dus ook wel wat verder dan opschrijven dat je x bedrag omzet wilt behalen of x bedrag wilt verdienen in loondienst. Misschien ís dat wel één van jouw top10 doelen, maar misschien ook niet... Voordat je zo concreet wordt zoeken we de diepgang op. Marja van Solkema van Maart Consulting neemt je mee naar jouw droom, jouw ervaring, je kennis en jouw omgeving. In deze reis krijg je inzicht in wat jou drijft en hoe jij jouw ambities concreet maakt.

Gun jezelf deze dag van reflectie. Kijk vooruit en bepaal de stappen die jij gaat zetten om jouw dromen te realiseren. Vertrouw op jezelf. Leer van elkaar. Je hoeft het niet alleen te doen.

Datum en tijd
vrijdag 13 december van 09.00 tot 17.00 uur.

Kosten
95 euro.

Locatie
Parktheater Eindhoven
Elzentlaan 50
5615 CN Eindhoven

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.