Netwerkevent: Stoempen en wegkletsen in Etten-Leur

Op 14 maart 2018 organiseert Het Turfschip Ettten-Leur: Stoempen en wegkletsen.

Stoempen En Wegkletsen

Palmares
Je hebt kopmannen, waterdragers en meesterknechten. Soms moet je linkeballen, dan weer en bloc rijden of door de wind boren. Slim samenwerken en focus zijn nodig om de palmares te kunnen aanvullen. Als wielerliefhebber herken je dit onmiddellijk. Maar ook als ondernemer. De sport en het ondernemen kennen veel parallellen. Wat is er mooier dan een avond met ondernemende wielerfans en wielerminnende ondernemers?

Programma
19.00 uur Ontvangst in stijl
19.30 uur De wielerwereld van en volgens Gert Jakobs
21.30 uur Netwerkborrel en wielerbeurs
22.30 uur Einde programma

Voorstelling
Laurens Jan Stam praat met oud-wielrenner Gert Jakobs over de pieken en dalen in zijn carrière, de angst om te vallen, wat het geheim is van dalen en waarom wielrenners vaak nog een oorring hebben. Met muziek van Bert Reijlink en Gerts smeuïge verhalen krijg je een onvergetelijk inkijkje in het wielerpeloton.

Wielerbeurs en netwerken
Bereid je voor op het nieuwe wielerseizoen: de laatste voedingtrends, de nieuwste fietsmodellen en wielerclinics. Tussendoor heb je volop tijd om te netwerken met andere ondernemers en fietsers. Uiteraard is Gert Jakobs ook nog aanwezig om vragen te beantwoorden.

Aanmelden
Het event is exclusief voor ondernemers uit West-Brabant en Zeeland en er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt per organisatie maximaal 2 personen aanmelden via www.wielerevent.nl of door een mailtje te sturen.