BOB (Corona) Borrel Festival Circolo Wo 14 Oktober 2020

Page thumbnail

Dit jaar staat alles op z’n kop!

Datum Woensdag 14 Oktober

Waar Festival Circolo

Adres Leijpark Tilburg
Routebeschrijving


Programma
16.00 uur - 18.30 uur
Timeslot I
19.30 uur - 22.00 uur
Timeslot II

Eens in de twee jaar strijkt Festival Circolo neer in het Leijpark in Tilburg. Dit jaar met als thema The Dangerous return. En spannend is het zeker geweest! Op woensdag 14 oktober trappen we het festival af met de BOB (Corona) Borrel in een van de schitterende tenten op het festivalterrein.

BOB Borrel coronaproof
We hebben een aangepast concept ontwikkeld. Veilig en binnen de richtlijnen. We delen de BOB Borrel op in twee timeslots van ieder 2,5 uur en bieden plaats aan 2 x 100 gasten (zittend). De BOB (Corona) Borrel is toegankelijk voor maximaal 2 personen per organisatie. En onze leden hebben uiteraard voorrang.

Timeslot I:         16.00 uur - 18.30 uur

Timeslot II:       19.30 uur - 22.00 uur

Tijdens deze BOB Borrel word je zoals gebruikelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en krijg je daarnaast luxe amuses en hapjes aangeboden. En natuurlijk krijg je een kijkje in de kleurrijke, spannende keuken van Festival Circolo (zie ook hieronder).

We vragen om commitment en begrip
Vanwege de richtlijnen is het aantal (zit)plaatsen van deze BOB (Corona) Borrel beperkt en zijn we genoodzaakt om een aantal voorwaarden aan deelname te verbinden. De BOB (Corona) Borrel is toegankelijk voor maximaal 2 personen per organisatie. Deze moeten zich afzonderlijk aanmelden aangezien wij een sluitende bezoekerslijst moeten aanleggen. Je kunt dus niet op de bonnefooi, onaangemeld langskomen! Leden van Regio Business hebben voorrang. Niet-leden worden in eerste instantie op een reservelijst geplaatst. Mocht je na je aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan verzoeken we je dit, het liefst direct, maar uiterlijk 9 oktober voor 17.00 uur via mail (natascha@regio-business.nl) aan ons te laten weten. We kunnen dan iemand anders blij maken met de vrijgekomen plaats. Zonder een correcte afmelding zijn we helaas genoodzaakt om € 50,- in rekening te brengen. 

Over Festival Circolo
Van 15 t/m 25 oktober staat het Leijpark in Tilburg in het teken van Festival Circolo. Je vindt er het circus van de toekomst. Toonaangevend, toegankelijk en tegendraads. Een unieke mix van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art. Circolo maakt zich als één van de eerste openluchtfestivals van Nederland klaar voor een nieuwe festival-editie. Op woensdag 14 oktober zijn we met de BOB Borrel als eerste te gast om het festival (zakelijk) af te trappen.

Nog geen lid? Word lid en verzeker je van een plaats!
Door het beperkt aantal plaatsen voor deze BOB Borrel hebben leden van Regio Business uiteraard voorrang. Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan als lid zodat je verzekerd bent van een plaats. 

Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Op het moment dat de richtlijnen het toestaan, zullen wij het uiteraard niet nalaten op te schalen en onze voorwaarden weer te versoepelen.  


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Björn Vugts
Omnius Juristen

Anne van Glabbeek
Omnius Juristen

Harriette van Schijndel
Kind & Tienerpraktijk Het Schild

Jos Raaijmakers
Raros Bouw

Raydon Lange
Fokker Recruitment (1)

Daniëlle Vrolijk
The O Factor

Roland Mooren
Inter Actus

Alexander van Dongen
Van Dongen & Partners

Carola Mol
Wimmis Finproco

Ella Schoones
GKT van Rijswijk

Vijai Jaddoe
Xiphos

Bart van Doorn
Bouwbedrijf B. van Doorn

Susan Groenewegen
UniPartners Tilburg

Timo Bertens
UniPartners Tilburg

Cor Swinkels
Stabilo Interieurbouw

Michiel van de Pas
Catering Wolfs

Wim van der Meeren
Wimmis Finproco

Tomas de Rooij
HR Business Driven

Paul Snip
Click Corporate finance

Ton Schouten
Goudsaté