BOB Academy bij Bregil Di 15 Februari 2022

Page thumbnail

In samenwerking met Censor

Datum Dinsdag 15 Februari

Waar Bregil

Adres Lange Wagenstraat 57, 5126 BB Gilze
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding
16.15 uur - 17.00 uur
Interactief programma
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Wat is de BOB Academy?
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Over Bregil
Bregil beschikt over een modern en geavanceerd machinepark, en maken zo kwalitatief hoogwaardige producten. Een compleet maatwerk product ontwikkeld en geproduceerd onder één dak. Tijdens de Academy gaan we in op het onderwerp QRM, ofwel Quick Response Manufacturing. Bregil is een vooruitstrevend bedrijf dat steeds op zoek is naar verdere optimalisatie van haar processen om de klant beter van dienst te zijn. Met Quick Response Manufacturing (QRM) zorgen ze voor korte doorlooptijden van onze producten. Oftewel: het ideale bedrijf om kennis en inspiratie op te doen over dit onderwerp!

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder