Webinar van KTBA over Nutri-Score

Het is verstandig om voorbereid te zijn op de invoering van de Nutri-Score. Hoe? Nou, heel eenvoudig: door nu alvast de scores van je producten te bepalen. Zo voorkom je dat je straks voor onverwachte uitkomsten komt te staan.

KTBA

De Nutri-Score wordt al gebruikt in o.a. Frankrijk en België en zal medio 2021 ook in Nederland worden geïntroduceerd. De Nutri-Score is niet alleen voor de consument interessant, maar zeker ook voor producenten van voedingsmiddelen.

De berekening van de Nutri-Score komt in het kort neer op een puntentelling. Maar hoe werkt deze puntentelling precies en welke informatie heb je hiervoor nodig?

Tijdens dit webinar geeft Anne Bekker, labelling specialist, antwoord op verschillende vragen. Hoe bereken je de Nutri-Score? Hoe bereken je het percentage fruit en groenten? Wat valt er allemaal onder fruit en groenten volgens de methode van de Nutri-Score? Hoe kun je de Nutri-Score inzetten bij productverbetering?

Voor wie?
Dit webinar is zowel voor marketeers, productontwikkeling als quality assurance medewerkers interessant.

Binnen 30 minuten op de hoogte van:
- Wat is de Nutri-Score
- Hoe bereken je de Nutri-Score
- Huidige status van de Nutri-Score
- Hoe kun je de Nutri-Score toepassen

Tijdens dit webinar zal de theorie behandeld worden, gevolgd door voorbeelden uit de praktijk.

Datum en tijd
Dinsdag 15 december om 11:00 uur

Kosten
Deelname is kosteloos

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.