Leergang Zelfbewust Leiderschap 2018 in Eindhoven

Op donderdag 16 november organiseert de Coachtrain een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden: Leergang Zelfbewust Leiderschap 2018 in Eindhoven.

Coachtrain

Onze leergang Zelfbewust Leiderschap, zij blijven er enthousiast over. Ze hebben net de zevende bijeenkomst van 2017 beleefd met onder andere een inspirerende gastspreker en persoonlijke presentaties, waarin de deelnemers hun ontwikkeling vanuit eigen waarden op creatieve wijze met elkaar hebben gedeeld. Vanuit een persoonlijke en verbindende sfeer werden ze meegenomen in hun proces van bewustwording naar keuzes en doelgericht handelen in de dagelijkse praktijk. Zoals een van de deelnemers van dit jaar het beschrijft:

'De Coachtrain heeft mij geholpen om de rust en overtuiging in mijzelf terug te krijgen als leidinggevende. Andrew en Marijke weten een heel veilig en vertrouwd klimaat te creëren, waarin ieder op zoek kan gaan naar zijn persoonlijke en organisatie waarden. Deze vormen de basis van waaruit ieder mens met passie en gedrevenheid zijn werk wil doen en zich wil ontwikkelen. Het heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik wil bereiken en vooral waarom. De combinatie van de persoonlijke zoektocht en de vertaling naar het leidinggeven in de praktijk, maken deze leergang heel waardevol en concreet. Het heeft mij weer de energie van mijn ‘beginjaren’ teruggegeven, doordat ik nu meer zelfbewust leiding kan geven.'

De leergang bestaat uit 8 interactieve dagen gedurende de periode van januari tot en met november 2018 en is voor directeuren, managers, leidinggevenden en HRM- of beleidsadviseurs uit profit en non-profit organisaties, die geïnspireerd willen worden tot een verbreding of versterking van zichzelf als mens én professional. Lees de brochure of website voor meer informatie.

De eerste intakegesprekken en aanmeldingen zijn binnen. Omdat ze iedereen persoonlijke aandacht en een gezamenlijke verbinding willen bieden, is de maximale groepsgrootte 10 personen. 

Op donderdag 16 november 2017 houden ze een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden, waar je al je vragen kunt stellen en je kennis kunt maken Marijke Scheenloop  & Andrew van der Veen.

Locatie:
S-Clusiv (bij Strijp S)
Schootsestraat 14 in Eindhoven

Tijd:
15.00 -16.30 uur

Aanmelden:
Aanmelden voor de bijeenkomst stellen ze erg op prijs en kan via de mail of door ze te bellen op 06-33031450 (Marijke Scheenloop) of 06-44289764 (Andrew van der Veen).

Mocht deelname op 16 november niet mogelijk zijn, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ze opnemen voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek op een ander moment.