Training Reframe: Omgaan met lastig en agressief gedrag

Bedreigingen, uitschelden en intimidatie: agressie. Je kunt ermee te maken krijgen als je werkzaam bent met klanten en cliënten. Dit kan je onzeker maken of een gevoel van onveiligheid teweegbrengen. Hoe ga je om met die gevoelens? Wanneer is het gedrag van de ander niet meer acceptabel? En is er binnen jouw organisatie al een gemeenschappelijke norm bepaald op het gebied van agressie en grenzen? De training Omgaan met lastig en agressief gedrag biedt uitkomst.

Reframe

Reframe biedt trainingen aan op basis van open inschrijving. De trainingsgroep voor de open inschrijving bestaat uit mensen die zich allemaal individueel hebben aangemeld voor de training. Je kunt ervaringen met elkaar uitwisselen en leert van de inzichten van anderen.

De opdrachten zijn praktijkgericht en de geschetste situaties zijn herkenbaar. In de training is er veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkelpunten en er wordt ook aandacht aan de specifieke uitdagingen in jouw werkveld besteed. Deze worden voorafgaand aan de training in kaart gebracht door middel van een online vragenlijst. Door middel van individuele oefeningen en groepsopdrachten op basis van het IK-WIJ-ZIJ principe leer je jezelf zekerder te voelen tijdens het contact met de klant/cliënt. Reframe leert geen kunstjes aan maar traint met je individuele kwaliteiten en kunnen, dat maakt dat je deze training ook echt praktijkgericht gaat toepassen. Het geeft je grip op de situatie, hoe spanningsvol deze ook is.

Datum en tijd
Maandag 17 februari van 9.00 tot 16.30 uur.

Kosten
590 euro per persoon (inclusief btw). Leden van Regio Business krijgen 10 procent korting.

Locatie
Tilburg

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.