Basiscursus Autodesk Fusion360

In 4 dagen productief met de basiscursus Fusion 360. De cursus start op 17 september.

Fusion 360

Als beginnend gebruiker maakt u in deze vierdaagse basiscursus kennis met Fusion 360. Productiemethoden zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Zo ook het gereedschap. Fusion 360 is een nieuw Product Innovatie Platform, en anders dan de meeste 3D CAD-programma’s.

Met Fusion 360 heeft Autodesk een nieuw sterk 3D ontwerpprogramma op de markt gebracht. U hoeft niet langer verschillende tools te gebruiken als u dit pakket onder de knie hebt. Nog nooit was een programma zo uitgebreid en zo compleet. En niet alleen de functionaliteit is ongekend, u bent ook niet langer gebonden aan uw pc of besturingssysteem. Fusion 360 werkt op Microsoft pc’s, op Apple, heeft viewers voor mobiele telefoons en tablets, en binnenkort werkt het zelfs via uw internetbrowser. Fusion 360 draait namelijk volledig in de Cloud.

In deze basiscursus leert u de belangrijkste vaardigheden die u nodig hebt om direct productief te zijn. U gaat aan de slag met het volledige productontwerpproces; van het vervaardigen van onderdelen tot samenstelling en het maken van werktekeningen en visualisaties. We besteden aandacht aan parametrisch ontwerpen en free form modeling, en maken visualisaties en exploded views. Uiteraard kunt u nog steeds een 2D tekening maken om de werkplaats te bedienen. Stuurt u liever direct de 3D-printer aan? Ook dat is geen probleem voor Fusion 360.

Voor wie is deze training bedoeld?
De basiscursus Fusion 360 is bedoeld voor designers, vormgevers en engineers die hun product of idee in 3D willen verbeelden. Ervaring met CAD is niet nodig maar u bent wel handig met de computer. U hebt een duidelijk beeld van wat u wilt ontwerpen of hoe uw product in elkaar zit.

Training op locatie
Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie is dat CADdesign de cursus specifiek op uw wensen en producten afstemt zodat de opbouw naadloos aansluit op uw dagelijkse behoeften.

Datum
17 en 24 september en 1 en 8 oktober

Kosten
€ 995,00 exclusief BTW, inclusief alle lesmaterialen, certificaat, lunch, consumpties.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze training.