Nederlands eerste netwerkevent voor de creatieve en zakelijke wereld

Totally Tuned organiseert de eerste editie van een nieuw en uniek netwerkevent: The Power Of Music. Nederlands eerste event om een connectie tot stand te brengen tussen de creatieve- en de zakelijke wereld. Dit alles gaat gebeuren in de prachtige, muzikale wereld van Poptempel 013 in Tilburg, een beroemde plek waar al zoveel grote talenten op het podium hebben gestaan.

Totally Tuned

Muziek is dé universele taal van de mens. Muziek is echter ook de taal van films, het delen van online content en advertising. Maar wordt de kracht van muziek wel echt begrepen? Op 18 januari gaan internationaal succesvolle pioniers aantonen wat ‘The Power Of Music’ werkelijk is en wat de kracht van muziek voor jouw bedrijf en toekomst kan betekenen.

Composers, songwriters, producers en filmmakers: er ligt een wereld voor je open aan opdrachten en klanten als je deze taal begrijpt. Zakenmensen: Wat is de ‘Sound of Your Company?’. De sprekers gaan live aantonen dit net zo belangrijk is als het kennen van je fonts, kleuren, logo, mission statement en bedrijfscontent. Op het grote podium van 013 wordt innovatieve content gedeeld op het gebied van muziek en film, worden leermomenten gerealiseerd door middel van masterclasses en inspirerende speeches, maar word je vooral aangezet tot hands-on contact tussen makers en de industrie.

Datum en tijd
Donderdag 18 januari van 13.00 uur tot 18.30 uur.

Programma
13.00 uur Erwin Steijlen
13.50 uur Paul Farrer
14.30 uur Q&A Live on Stage
14.45 uur Pauze
15.15 uur Marcy Bulkeley / Danny Cocke
16.00 uur Daniel M. Jackson
16.45 uur Q&A Live on Stage
17.00 uur Netwerkborrel

Locatie
013 Poppodium
Veemarktstraat 44
5038 CV Tilburg 

Kosten
22,60 euro per kaartje.

Tickets en meer informatie
Je kunt tickets kopen voor dit evenement. Kijk voor meer informatie op de website.