BOB Academy bij TSG Group Di 18 Mei 2021

Page thumbnail

Datum Dinsdag 18 Mei

Waar TSG Group

Adres Furkapas 8 5624 MD EINDHOVEN
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.15 uur
Ontvangst met koffie en thee, en een kijkje in de keuken van TSG Group
16.15 uur - 17.00 uur
Interactief inhoudelijk programma met Johan van Lieshout, CEO van TSG Group
17.00 uur - 18.00 uur
Afsluitende borrel met hapjes en gelegenheid om te netwerken

Wat is de BOB Academy?
Met de BOB Academy brengen we, in het kader van Made in Brabant, zes keer per jaar dga’s uit branches zoals productie, industrie, hightech, logistiek en techniek (niet-zakelijke dienstverlening) bij elkaar om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Aan de BOB Academy kunnen in coronatijd maximaal 25 ondernemers deelnemen zodat we aan alle richtlijnen voldoen en een veilige situatie kunnen creëren.

Over TSG Group
TSG Group ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert producten, machines, tools, software en webapplicaties. Dit gebeurt zowel nationaal als internationaal binnen verschillende branches en topsectoren zoals HTSM, Life Sciences & Health, Agri & Food, Mobility, Lighting, Sport & Leisure, Consumer en Yachting. Bijna honderd specialisten zijn actief op interne en externe technische projecten waarbij de totaaloplossing centraal staat. Binnen de groep is een sterke samenwerking en synergie aanwezig tussen de vier businessunits. TSG Group bestaat uit Finetic voor websiteprojecten, zoekmachineoptimalisatie en webapplicaties, TSG Essempio voor productontwikkeling van concept tot aan industrialisatie, TSG InnoteQ voor projecten op het gebied van speciaalmachines en mechanisatie en TSG Engineering voor consultancy en engineeringsupport bij u op kantoor. TSG Group is een mechatronische projectenorganisatie.

Tijdens deze BOB Academy gaan we het met Johan van Lieshout, CEO van TSG Group, en de deelnemers hebben over hoe je je omzet kunt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hoe zorg je dat je bedrijf minder gevoelig is voor bijvoorbeeld crises, fluctuatie in productie of seizoenen? Wat kunnen we daarbij van elkaar leren?

Voor wie is deze BOB Academy?
Voor dga’s uit branches zoals productie, industrie, techniek en logistiek (niet-zakelijke dienstverlening), met minimaal 10 personeelsleden. Bij aanmelding wordt gecheckt of deelnemers aan deze voorwaarden voldoen.

Aan deze BOB Academy kan een select aantal ondernemers deelnemen. Je ontvangt voorafgaand aan de BOB Academy een overzicht met de andere deelnemers. Zodat we je niet alleen een inspirerende middag kunnen bieden, maar zeker ook een interessante netwerkgelegenheid. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, voorwaarde is dat je lid bent van Regio Business.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Robbert van den Akker
Engels Group

Erwin Sommen
SOMMEN automatisering, elektrotechniek en inspecties

Rutger van Raak
VAN RAAK STAAL

Paul Pallandt
Roma Nederland