Pop-up restaurant Asperges Op de Velden

Van 18 mei t/m 4 juni 2023 vindt al weer de zevende editie plaats van Asperges op de Velden. Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden.

I Asperges -Op -De -Velden -2019-05-21_014-kopie -1024x 683

Bijna drie weken lang verrijst weer een stijlvol pop-up restaurant middenin de aspergevelden in het buitengebied van Veldhoven. Elke dag bereiden de chefs culinaire hoogstandjes met de vers gestoken asperges in combinatie met diverse Brabantse streekproducten.

Het sfeervol ingerichte openluchtrestaurant is omringd door de vele aspergebedden en biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen tot een maximum van 150 (overdekte) zitplaatsen. En ben je benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat je dan rondleiden door de boer en steek zelfs je eigen asperges als je dat wenst.

Zij bieden een uitgebreid en gevarieerd programma. Voor jong en oud en zowel zakelijk als privé mogelijk. Net als voorgaande jaren kent het evenement top-chef dagen waarbij diverse (sterren)restaurants komen koken. Maak kennis met de wereld van de Michelin-koks en laat je zintuigen prikkelen. Deze culinaire beleving wil jij toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur!

PROGRAMMA & RESERVEREN

Asperges op de Velden kent een gevarieerd programma; voor jong en oud, van eenvoudige tot uitgebreide arrangementen en zowel zakelijk als privé mogelijk. Wil je genieten van een lunch op het terras of een uitgebreid diner in ons restaurant? Kom je met vrienden of familie, of kom je met een zakelijk gezelschap? Wil je met de kinderen komen, die door de organisatie worden vermaakt, of kom je naar de clubmiddag? Alles is mogelijk! Bekijk het volledige programma en reserveer nu je tafel, zodat je verzekerd bent van een plekje in dit sfeervolle pop-up restaurant.

LOCATIE

Het altijd stijlvolle pop-up restaurant verrijst in 2023 weer midden in de velden van Aspergekwekerij John Kelders. Een echt familiebedrijf: puur, eerlijk en ambachtelijk. De kwekerij en bijhorende winkel zijn gelegen aan de Zandoerleseweg 54 in Veldhoven. Een prachtige locatie met een wijds uitzicht over het Kempische landschap. Naast het fraaie uitzicht, biedt deze locatie ook alle benodigde faciliteiten voor de gasten waaronder uitgebreide parkeergelegenheid. 

Ben je benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat je dan rondleiden door John Kelders en ervaar zelf hoe het is om asperges te steken. De rondleidingen vinden plaats om 12.00 uur en 18.00 uur. Heb je hier interesse in? Geef dit dan aan bij de reservering. Kosten voor de rondleiding bedragen € 8,50 pp.

IMPRESSIE

Van 2015 t/m 2018 heeft Asperges op de Velden plaats gevonden bij de Raaijmakers Hoeve in Nuenen. In 2019 is het pop-up restaurant verhuisd naar de velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven. Ons sfeervol ingerichte openluchtrestaurant ligt midden in de aspergevelden en biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen tot een maximum van 150 (overdekte) zitplaatsen. De afgelopen 6 edities heeft het evenement ruim 20.000 gasten mogen ontvangen.

ORGANISATIE

Asperges op de Velden is een concept en productie van Bertie Klaassen van BERT! Events. Voor meer informatie, vragen of reserveringen, kun je contact met hen opnemen. De eerste editie van Asperges op de Velden vond plaats in 2015 op locatie Raaijmakers Hoeve in Nuenen. Na vier jaar is het evenement in 2019 verhuisd naar Aspergekwekerij Kelders in Veldhoven. Op deze locatie zal de 7e editie ook weer plaats vinden van 18 mei t/m 4 juni 2023.