Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT

Alle basiskennis in 4 dagen met de basiscursus AutoCAD. De cursus start op 18 september.

Caddesign

Als beginnend gebruiker maakt u in deze vierdaagse basiscursus kennis met AutoCAD of AutoCAD LT voor Windows. Aan de hand van het door uw trainer geschreven Nederlandstalig lesboek (bijna 25.000 exemplaren verkocht!) leert u vanaf het begin AutoCAD in te stellen en aan te passen aan uw wensen. De trainer legt alle basisvaardigheden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uit. Hier leert u snel wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

Bij het schrijven van de basiscursus was het uitgangspunt dat u snel en adequaat het best mogelijke rendement moet behalen. Met enig technisch inzicht kan iedereen het leren. Na 4 cursusdagen kunt u gegarandeerd zelfstandig aan de slag en bent u direct productief!

De basiscursus AutoCAD (LT) duurt vier dagen die over meerdere weken zijn verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die u moet verwerken, en eigen maken, overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om te oefenen. U kunt de training volgen in AutoCAD versie 2015 tot en met 2018. Beschikt u thuis niet over AutoCAD? Autodesk stelt gratis een 30 dagen versie beschikbaar welke u kunt downloaden van de website www.autodesk.com.

Voor wie is deze training bedoeld?
De basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT is het ideale uitgangspunt voor iedereen die tekeningen met dit meest gebruikte technisch-tekenprogramma wil maken. CADdesign is gespecialiseerd in de basiscursus voor nieuwe gebruikers. En in de afgelopen vijftien jaar zijn al meer dan 1500 cursisten van beginner naar ervaren gebruiker gecoacht. CADdesign is niet voor niets al drie jaar op rij het hoogst gewaardeerde trainingscentrum van Nederland.

Training op locatie
Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie is dat CADdesign de cursus specifiek op uw wensen en producten afstemt zodat de opbouw naadloos aansluit op uw dagelijkse behoeften.

Datum
18 en 25 september en 2 en 9 oktober

Kosten
€ 995,00 exclusief BTW, inclusief alle lesmaterialen, certificaat, lunch, consumpties.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze training.