Dag van de Logistiek Tilburg

Op zondag 19 mei vindt van 10.30 tot 16.00 uur de Dag van de Logistiek plaats in Tilburg. Werken in de logistiek is enorm boeiend. Het draait om improviseren, organiseren, samenwerken en communiceren. Heel veel mensen hebben nauwelijks een idee van wat logistiek eigenlijk allemaal inhoudt.

Dag Van De Logistiek

De jaarlijkse open Dag van de Logistiek in Tilburg is een goede manier voor de logistieke branche om aan het grote publiek te laten zien wat er allemaal bij het logistieke proces komt kijken. Het is niet alleen maar heftrucks, vrachtwagens en vervoer, het is véél meer: van inkoop tot productie en van transport tot verkoop, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van ICT, HRM en Engineering zijn er volop mogelijkheden. Er zijn vele demonstraties en leuke attracties voor de kleintjes.

Banenmarkt
Naast veel vermaak is er ook een banenmarkt voor werkzoekenden en aanstaande schoolverlaters. Er zijn ontzettend veel vacatures op allerlei niveaus. De Dag van de Logistiek is de perfecte mogelijkheid om je te oriënteren op wat de logistieke sector jou allemaal te bieden heeft.

Datum en tijd
Zondag 19 mei 2019, tussen 10.30 – 16.00 uur

Locatie
Industrieterrein Vossenberg West, Asteriastraat Tilburg