Masterclass Material Handling in Oirschot

Het Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch heeft (in overleg met Vijfsterren Logistiek) een interessant programma uitgewerkt rond het thema Material Handling – automatisering van logistieke processen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Reesink Logistic Solutions.

TKI

Programma

1. Ontvangst bij ECR Oirschot; ECR is een innovatieve koudespecialist, totaalconceptbouwer en groothandel voor de professionele (NB. dit pand werd in april operationeel opgeleverd, producent van onderdelen voor koelsystemen)

2.Masterclass Material Handling in samenwerking met Vijfsterren Logistiek/ Pieter Keeris.Thema: Welke trends zijn er in de markt die ook het MKB serieus in overweging moet nemen om de stap te zetten naar betaalbare vormen van automatisering in logistieke processen? Zijn er oplossingen die modulair kunnen worden opgebouwd? En welke financiële mogelijkheden dienen zich aan voor het MKB?

3. Presentatie Reesink Logistic Solutions/ directeur Joop Uijlen
Welke trends zien zij op basis waarvan zij van een traditionele leverancier van vorkheftrucks een ommezwaai hebben gemaakt naar leverancier van robotachtige gemechaniseerde automatische oplossingen? Welke oplossing is eenvoudig en betaalbaar voor mkb-bedrijven.

4. Presentatie ECR/ Erwin van Dijk
Welke problemen had resp. welke kansen zag hij? Voor welke oplossing gekozen, waarom en hoe gefinancierd? Waarom gekozen voor Reesink?

5. Rondleiding + afsluitende netwerkborrel

6. Diner bij Novotel Eindhoven

Datum en tijd
Woensdag 19 juni van 13.30 uur tot 17.00 uur

Kosten
Voor leden van onze logistieke platforms en de partners van Vijfsterren Logistiek is deelname – inclusief diner – gratis.

Locatie
Europe Commercial Refrigeration (ECR-Nederland)
Westfields 1210 in Oirschot

Aanmelden
De leden van het Logistiek Platform Oss en het Logistiek Platform Noordoost Brabant (oftewel alle bedrijven die gezamenlijk vallen onder de paraplu van het regionale Vijfsterren Logistiek) zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen. Zij kunnen zich aanmelden via bij l.sedee@s-hertogenbosch.nl.

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie.